
Τις τελευταίες στιγμές της πρώην δημοσιογράφου του BBC, Τζάκι Σάτον καταγράφει βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Πρόκειται για τη δημοσιογράφο η οποία βρέθηκε νεκρή στην τουαλέτα του αεροδρομίου «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, κρεμασμένη με τα κορδόνια των παπουτσιών της.
Στο βίντεο η πρώην δημοσιογράφος, ο θάνατος της οποίας περιβάλλεται από μυστήριο, διακρίνεται να μεταφέρει μια πλαστική σακούλα στα χέρια της, κάτι που δείχνει ότι ίσως η ίδια να είχε χρήματα. Ωστόσο όπως μεταδίδει η Mirror εργαζόμενοι του αεροδρομίου δήλωσαν ότι η ίδια έχασε την πτήση της και δεν δεν είχε πολλά χρήματα για να βγάλει νέο εισιτήριο.
Επίσης σε άλλο μέρος του βίντεο η Σάτον, εμφανίζεται έχοντας ένα μπορντό σακίδιο στον ώμο της και φορώντας μοβ μπουφάν.
Το πτώμα της βρέθηκε από τρεις Ρώσους επιβάτες, οι οποίοι ενημέρωσαν το ιατρικό προσωπικό του αεροδρομίου.
Η αστυνομία έσπευσε επί τόπου αλλά η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Ήδη διενεργείται έρευνα. Το πτώμα της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Τουρκίας.
Δείτε το βίντεο: