yeese

Τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών άνοιξαν για 5η φορά τα ζυθοποιεία τους στο κοινό.
Στο πεζοδρόμιο του Lost στο Παγκράτι ήπιαμε κρασί & φάγαμε νόστιμα μεσογειακά πιάτα που ήταν ένα και ένα
Μεσογειακά πιάτα, κρασί & κοκτέιλ με έμπνευση από Τήνο
Το όνομα “Λάμπρος” στο Παλαιό Φάληρο είναι συνυφασμένο με το σωστό, το τίμιο σουβλάκι, το ζουμερό κοτόπουλο που έχει ψηθεί ιδανικά στα κάρβουνα και το φοβερό του μπιφτέκι.
ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ
«Το Les Bains, θα συνεχίσει να είναι ένας θεσμός στην πόλη του Παρισιού και σημείο συνάντησης στο οποίο κοινωνία, πολιτισμός και τέχνη θα γίνονται ένα».
Διπλός κρόκος, κηλίδες στο αυγό, περίεργο κέλυφος. Ολοι τα έχουμε συναντήσει. Πόσο ασφαλή είναι, όμως, για κατανάλωση;