Λίγη δημιουργικότητα και φαντασία σε συνδυασμό με μερικές χρυσές συμβουλές κάνουν θαύματα.
Πρασινάδες με τσάτνεϊ, τάρτα με κιμά, μήλα και κουκουνάρια, φραγκόκοτες με σάλτσα μήλου, γεμιστές με κάστανα, μήλα και αρωματικό βούτυρο και ρεβανί με τζίντζερ.
Αν περάσεις μια βόλτα από το Παγκράτι, θα το νιώσεις. Οι τζαμαρίες κάτι κρύβουν, τα φώτα είναι σχεδόν έτοιμα και η μυρωδιά της πίτσας είναι σχεδόν στον αέρα. Είναι πλέον σίγουρο…έρχεται.
Και «γλυκό του κουταλιού» με αχλάδι, σοκολάτα και κανέλα.
Η νέα προσθήκη στην καρδιά της Αθήνας ήρθε με φόρα να αναβαθμίσει τη food list των locals - και όχι μόνο
Νέα Pan-Asian γευστική προσθήκη στην καρδιά της Αθήνας
... ή αλλιώς προς αξιοποίηση για άλλες χρήσεις.
Συνοδεύουμε με χόρτα βραστά σαλάτα και λευκό αφράτο ρύζι.
Και τσίζκεικ σε ποτήρι με καραμελωμένα μήλα.
Με πιάτα που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα και την ευρηματικότητά τους, και ένα σκηνικό που συνδυάζει την ηρεμία με τη ζεστή, cozy ατμόσφαιρα.
Ατμοσφαιρικό μπιστρό + Ζεστή φιλοξενία
Γίνεται με μοσχάρι ή αρνάκι.