Στην Κίνα άνοιξε το πρώτο εστιατόριο το οποίο βρίσκεται μέσα σε αεροπλάνο, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν υπέροχο φαγητό μέσα σε ένα τεράστιο αεροσκάφος, χωρίς να φύγουν από το έδαφος.
Όπως αναφέρει η World Post, τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρονται στη νέα επιχείρηση ως Lily Airways και αναφέρουν ότι ο Κινέζος επιχειρηματίας Li Yang ξόδεψε σχεδόν 5,2 εκατομμύρια δολάρια για να τοποθετήσει και να μετατρέψει αυτό το Boeing 737 σε εστιατόριο στην πόλη Wuhan.
Αντίθετα με τα τυπικά σακουλάκια με ξηρούς καρπούς που δίνουν σε πολλές πτήσεις, η Lily Airways προσφέρει ένα μενού με πολλές επιλογές. Το προσωπικό φοράει στολή αεροσυνοδών, ώστε η εμπειρία των πελατών να είναι περισσότερο αυθεντική.
Δείτε το αεροπλάνο που μετατράπηκε σε εστιατόριο.