Κάποιοι λένε πως η μαγειρική είναι επιστήμη. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους για να αυξήσει την ποιότητα και την γεύση των πιάτων τους.
- Για μαλακά μπισκότα, λιώστε πρώτα του βούτυρο. Για πιο τραγανά, χρησιμοποιήστε βούτυρο θερμοκρασίας δωματίου
- Παγώστε πρώτα τα κρεμμύδια πριν τα κόψετε, για να αργήσει η διαδικασία απελευθέρωσης των ουσιών που ερεθίζουν τα μάτια
- Το αλάτι μπορεί να εξισορροπήσει την πικρή γεύση του καφέ, δοκιμάστε να ρίξετε μια μικρή κουταλιά αντί για ζάχαρη
Γλυκάνετε την σπιτική σάλτσα ντομάτας με μαγειρική σόδα αντί για ζάχαρη Μαγειρέψτε τα οστρακοειδή ζωντανά για να γλιτώσετε την τροφική δηλητηρίαση Τοποθετείστε ένα ταψί με νερό στον πάτο του φούρνου σας όταν ψήνετε ψωμί, ώστε αυτό να αποκτήσει την πολυπόθητη τραγανή κόρα Το τηγάνισμα των μπαχαρικών σε λάδι κάνει την γεύση τους πιο δυνατή Εάν το παρακάνετε με το ανακάτεμα του βουτύρου στο μίξερ, η τούρτα σας θα γίνει πιο βαριά, καθώς θα περιέχει περισσότερη γλουτένη Εάν ρίξετε λίγο χυμό λεμονιού στα κομμένα αβοκάντο ή μήλα, αυτά θα αργήσουν να πάρουν το καφέ χρώμα Πάντα να παγώνετε τις τούρτες πριν το γλασάρισμα, ώστε αυτές να μην λιώσουν από μέσα προς τα έξωΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ