Έχετε σπάσει τα αβγά πάνω στο τηγάνι για να φτιάξετε τα υπέροχα αβγά μάτια που θα συνοδεύσουν τις τηγανιτές πατάτες σας, όταν ανακαλύπτετε ότι έχουν πέσει μέσα μερικά τσόφλια. Προσπαθείτε να τα πιάσετε με τα δάχτυλά σας αλλά γλιστράνε. Με το κουτάλι το ίδιο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για πανικό.
Η ιστοσελίδα Tasting Table, έχει την λύση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρέξετε πρώτα τα δάχτυλά σας με νερό, επειδή το νερό θα προσελκύσει τα τσόφλια και τα δάχτυλά σας θα γίνουν σαν μαγνήτες.