Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η μαγειρική είναι χημεία. Έτσι, όταν βρήκαμε αυτό το βίντεο με μυστικά μαγειρικής με την βοήθεια της Αμερικανικής Ένωσης Χημείας, γνωρίζαμε ότι έπρεπε να τα μοιραστούμε μαζί σας.
Στο βίντεο, λοιπόν, που ακολουθεί θα βρείτε απαντήσεις σχετικά με το λάδι καρύδας και πως αυτό μειώνει τις θερμίδες από μία κούπα ρύζι, πως το λεμόνι εμποδίζει τα φρούτα να μαυρίσουν και τον τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα αντί για μαρινάδα στο κοτόπουλο.