Αυλίδα: Φορτηγό συγκρούστηκε με τρένο - Επιχείρηση απεγκλωβισμού 130 επιβατών

Δύο αγόρια ηλικίας 12 και 16 ετών και ένας 59χρονος, οι οποίοι επέβαιναν στο τρένο, τραυματίστηκαν ελαφριά και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
|
Open Image Modal
Eurokinissi

Φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).

Open Image Modal
Eurokinissi
Open Image Modal
Eurokinissi

 

Από τη σύγκρουση δεν υπάρχει κανένας τραυματίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της η Hellenic Train. Η πυροσβεστική συνδράμει στον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών και δρομολογούνται λεωφορεία για την απομάκρυνσή τους.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορίας μεταξύ Οινόης – Χαλκίδας. Η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στο τμήμα Αθήνα-Οινόη-Αθήνα διεξάγεται κανονικά.

Δύο αγόρια ηλικίας 12 και 16 ετών και ένας 59χρονος, οι οποίοι επέβαιναν στο τρένο, τραυματίστηκαν ελαφριά και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οι τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση, ενώ στο σημείο έσπευσε μια μοτοσυκλέτα ταχείας ανταπόκρισης και 2 ασθενοφόρα για παροχή πρώτων βοηθειών.