Αυτές είναι δουλειές: Αναζητείται «CEO» με αμοιβή 15.000 ευρώ για να κάνει διακοπές σε όλο τον κόσμο

Ο «chief eats officer», όπως ονομάζεται η θέση, θα «εξερευνήσει τις πιο νόστιμες τοπικές κουζίνες και θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες εμπειρίες διακοπών και απολαύσεων» ανά την υφήλιο.
Open Image Modal
Patchareeporn Sakoolchai via Getty Images

Μια αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων αναζητά τον κατάλληλο υπoψήφιο για να του χαρίσει τις διακοπές της ζωής του.

Ο γνωστός ξενοδοχειακός όμιλος Ramada by Wyndham, ξεκίνησε έναν διαγωνισμό για να βρει τον έναν που θα ταξιδέψει και θα μείνει σε ξενοδοχεία του ομίλου ανά τον κόσμο, με σκοπό να περιγράψει την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο «chief eats officer», όπως ονομάζεται η θέση, θα «εξερευνήσει τις πιο νόστιμες τοπικές κουζίνες και θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες εμπειρίες διακοπών και απολαύσεων» σε πόλεις που υπάρχουν ξενοδοχεία Ramada σε όλο τον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος θα έχει ως στόχο να δημιουργεί περιεχόμενο και να το ανεβάζει σε όλα τα social του ομίλου.

Η επιλογή των τοποθεσιών θα γίνεται σε συντονισμό με τον όμιλο Ramada και θα περιλαμβάνει διαμονή σε πέντε ηπείρους.

Οι πιο πιθανοί προορισμοί είναι η Σεούλ στη Νότια Κορέα, το Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας, το Ντουμπάι στα ΗΑΕ,  το Σάο Πάολο της Βραζιλίας και η Χονολουλού στη Χαβάη.

Open Image Modal
Kazakov via Getty Images

«Ο όμιλος Ramada αναζητά υποψηφίους με δυνατή πένα που να είναι καλοφαγάδες και να λατρεύουν τα ταξίδια. Το να είσαι ενεργός σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το TikTok είναι ένα πλεονέκτημα» αναφέρει.

Εκτός από το γεγονός ότι όλα τα έξοδα θα είναι πληρωμένα σε όλες τις 21 διανυκτερεύσεις αυτού του μοναδικού ταξιδιού, ο τυχερός που θα κερδίσει τη δουλειά θα λάβει 10.000 δολάρια για να καλύψει όλα τα έξοδα του ταξιδιού και άλλα 5.000 δολάρια ως μισθό.

Δυστυχώς, οι υποψήφιοι δεν μπορούν να είναι από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο, αλλά μόνο Αμερικανοί και Καναδοί, που έχουν έγκυρο διαβατήριο ώστε να ταξιδέψουν έως και τρεις συνεχόμενες εβδομάδες από την 1η Απριλίου έως και τις 30 Ιουνίου του 2025.

Όσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να δημοσιεύσουν έως τις 22 Οκτωβρίου ένα βίντεο στο TikTok που να δείχνει το πάθος τους για το φαγητό και τα ταξίδια, απαντώντας στην τυπική ερώτηση «γιατί πιστεύετε ότι είστε οι κατάλληλοι γι αυτή την εμπειρία».

Open Image Modal
Charles O'Rear via Getty Images

Τα βιντεάκια θα αξιολογηθούν από τρεις κριτές που θα τα βαθμολογήσουν με βάση το πάθος για το φαγητό και τα ταξίδια και την ικανότητά των υποψηφίων να το μεταδώσουν και σε άλλους.

Οι δύο τελικοί υποψήφιοι με την υψηλότερη βαθμολογία θα περάσουν από συνέντευξη και ο καλύτερος θα κερδίσει.