Αλβάρο Μοράτα: Αγόρασε κρυφά σπίτι στην Κορμπέτα και ο δήμαρχος τον «κάρφωσε» στα social media

Ο Μοράτα, ο οποίος ήταν αρχηγός της Ισπανίας στην κατάκτηση του Euro 2024 νωρίτερα φέτος, εντάχθηκε στην AC Milan τον Ιούλιο.
Open Image Modal
via Associated Press

Ο Álvaro Morata αναγκάστηκε να μετακομίσει από την Corbetta λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά του, αφού ο δήμαρχος της πόλης αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε αγοράσει σπίτι και έμενε πλέον εκεί.

Ο Morata, ο οποίος ήταν αρχηγός της Ισπανίας στην κατάκτηση του Euro 2024 νωρίτερα φέτος, εντάχθηκε στην AC Milan τον Ιούλιο και πρόσφατα αγόρασε ένα σπίτι στην Corbetta - μια πόλη στα περίχωρα της βόρειας ιταλικής πόλης.

Ο δήμαρχος της πόλης, Marco Ballarini, ενθουσιασμένος από την άφιξη του 31χρονου τον καλωσόρισε με μια ανάρτησή του στο Instagram.

«Όχι, δεν είναι πρωταπριλιά. Ο πρωταθλητής Álvaro Morata είναι ο νέος μας κάτοικος στην Corbetta», έγραψε ο Ballarini την Πέμπτη».

 

Ωστόσο, ο Morata δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τη δημοσίευση και κατηγόρησε τον Ballarini για «παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής», προτού πει στους ακολούθους του ότι ήδη αναζητούσε ένα νέο σπίτι.

«Ευτυχώς, δεν είμαι κάτοχος κάποιας πολύτιμης περιουσίας. Ο μόνος μου θησαυρός είναι τα παιδιά μου, των οποίων την ασφάλεια έχετε θέσει σε κίνδυνο», έγραψε ο Morata, σύμφωνα με το Reuters.

«Νόμιζα ότι ο δήμος της Corbetta θα μπορούσε να μου εγγυηθεί ένα ορισμένο επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής μου ζωής, αλλά αντιθέτως αναγκάζομαι να μετακομίσω αμέσως από το σπίτι λόγω της αδυναμίας σας να προστατέψετε τους πολίτες σας».

Σύμφωνα με πολλά μέσα, ο Ballarini απάντησε στην απάντηση του Morata γράφοντας «Ciao» στην ιστορία του στο Instagram, με το σήμα και τα χρώματα της Ίντερ.

Ο Morata έχει παίξει σε πολλές κορυφαίες ομάδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους και η Τσέλσι.

Έχει σκοράρει δύο φορές στις έξι εμφανίσεις του με την Μίλαν μέχρι στιγμής.

Πηγή: CNN