Αμαλιάδα: Περίεργη καταγγελία για ένα ακόμη βρέφος και αναφορά στην 24χρονη

Πάντως η ΕΛΑΣ τονίζει πως "ουδείς ανακρίνεται" και "για κανένα από τα παιδιά δεν υπάρχει υπόνοια εγκληματικής ενέργειας".
Open Image Modal
Nursery room. Bedroom with bed and chest of drawers. Children's accessories. Playroom.
Oleksandra Yarova via Getty Images

Μια ακόμη περίεργη καταγγελία ήρθε στο φως, περιπλέκοντας ίσως ακόμη περισσότερο την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα. 

Η τελευταία καταγγελία έγινε από την μητέρα και τη γιαγιά ενός παιδιού, που όταν ήταν βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάτρας με υποξαιμία και προβλήματα στην αναπνοή. Οι γιατροί κατάφερα να το σώσουν, αλλά αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 24χρονη μητέρα-  που έχε χάσει και τα δυο της παιδιά και οι συνθήκες θανάτου εξετάζονται- πρόσεχε το συγκεκριμένο μωρό. Το περιστατικό συνέβη κάποια χρόνια πριν και η κοπέλα τότε ήταν ανήλικη.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία, κι αυτό το οποίο περιμένουν οι αρχές, είναι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις του τελευταίου παιδιού που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο του μικρού Παναγιώτη.

Την ίδια ώρα η 24χρονη μητέρα απο την πλευρά της, υποστηρίζει ότι ο μικρός Παναγιώτης μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, με τους γιατρούς να δίνουν άλλη εκδοχή. 

″Έχω δώσει κατάθεση στις αρχές και ότι έχει γίνει το έχω πει εκεί. Το παιδί που είδα εγώ ήταν νεκρό όταν το έφεραν στο νοσοκομείο. Για την υπόθεση κάνει έρευνα η εισαγγελία. Εγώ θέλω μόνο υπάρχει δικαίωση για το παιδί“, σημειώνει γιατρός στο ertnews.

Με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα ολοκληρωθεί ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να υπάρχει μία πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς οδήγησε το συγκεκριμένο παιδί στο θάνατο κι από κει και πέρα θα μπορέσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι με την συγκεκριμένη υπόθεση και για το τι έχει συμβεί και στα υπόλοιπα παιδιά.