Ανανέωση συνεργασίας για Βetsson και ΑΕΚ Βetsson BC

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο που έδειχνε σημαντικές στιγμές από την συνεργασία ΑΕΚ - Betsson τα τελευταία χρόνια, όπως η δωρεά 100.000 ευρώ στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία.
Open Image Modal
Ανανέωση συνεργασίας για Βetsson και ΑΕΚ Βetsson BC
Dimitris Maofis

Η Betsson και η ΑΕΚ Βetsson BC βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της ισχυρής συνεργασίας τους για 4η συνεχόμενη περίοδο.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στη SUNEL Arena η Συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση της συνεργασίας της Betsson με την ΑΕΚ Betsson BC, ως Μεγάλος Χορηγός, αλλά και για την αποκάλυψη της νέας φανέλας της Ομάδας για την σεζόν 2024-2025.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο που παρουσίασε σημαντικά στιγμιότυπα της συνεργασίας τους αυτά τα χρόνια. Ανάμεσα σ’ αυτές τις στιγμές περιλαμβάνεται η δωρεά των 100.000 ευρώ στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία, η οποία αποδεικνύει τις κοινές αξίες των δύο οργανισμών. Επίσης, το βίντεο ανέδειξε ευχάριστες στιγμές στο παρκέ της «Βασίλισσας», καθώς και στιγμές από ταξίδια φίλων της ομάδας με τους παίκτες στο εξωτερικό, συνοδευόμενες από συγκινητικά βίντεο των παικτών.

Open Image Modal
Ανανέωση συνεργασίας για Βetsson και ΑΕΚ Βetsson BC
Dimitris Maofis

Η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία θα στηρίξει και εφέτος την «Βασίλισσα» σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, συμβάλλοντας ενεργά στις προσπάθειές της για επιτυχία και προσβλέποντας σε μία ακόμη συναρπαστική χρονιά γεμάτη νίκες και επιτεύγματα!

Στη Συνέντευξη Τύπου έδωσαν «το παρών» ο μεγαλομέτοχος της AEK Betsson BC, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Μanaging Director της Betsson Greece, Θάνος Μαρίνος και ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο κ. Θάνος Μαρίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Betsson Ελλάδος, δήλωσε:

″Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την ΑΕΚ Betsson BC πριν από τέσσερα χρόνια, στόχος μας ήταν η μακροχρόνια υποστήριξη της ομάδας και του οράματός της. Το γεγονός, ότι συνεχίζουμε για τέταρτη χρονιά αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης τόσο στην ΑΕΚ όσο και στο όραμα του κ. Μάκη Αγγελόπουλου. Η συνεργασία μας ξεπερνά τα αγωνιστικά αποτελέσματα, καθώς επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις και στη συνεισφορά στην κοινωνία. Στόχος μας είναι να ενισχύουμε τις δράσεις μας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, και να στηρίζουμε τους οπαδούς φέρνοντάς τους ακόμη πιο κοντά στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και με τους υπόλοιπους χορηγούς, για να δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ώθηση στο όραμα του κ. Μάκη Αγγελόπουλου και της ΑΕΚ Betsson BC”.

Open Image Modal
Ανανέωση συνεργασίας για Βetsson και ΑΕΚ Βetsson BC
Dimitris Maofis

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Betsson BC, κ. Μάκης Αγγελόπουλος, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Betsson συνεχίζει να είναι μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η εταιρεία αυτή, από την αρχή της παρουσίας της στην Ελλάδα το 2021, αναπτύχθηκε ραγδαία και συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους του κλάδου. Αυτή η μακροχρόνια συνεργασία αποδεικνύει ότι οι αξίες και τα ιδανικά που μοιραζόμαστε φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Μαζί έχουμε υλοποιήσει πληθώρα κοινωνικών δράσεων και είμαι υπερήφανος για τα όσα έχουμε πετύχει στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ελπίζουμε η εφετινή χρονιά να συνδυαστεί με έναν τίτλο, κάτι που θα ολοκληρώσει την επιτυχημένη μας συνεργασία”.

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Ντράγκαν Σάκοτα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τη Betsson, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε έναν τόσο δυνατό χορηγό δίπλα μας. Χωρίς την υποστήριξη χορηγών όπως η Betsson, δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι νεανική και χρειάζεται τον χρόνο και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Καλώ τους φιλάθλους να είναι κοντά μας από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή. Ο κόσμος είναι το κομμάτι του παζλ που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στους στόχους μας».