Απίστευτο περιστατικό στο Λονδίνο: 19χρονη παρίστανε τη γιατρό και εξέταζε ασθενείς σε νοσοκομείο

Πάντα ονειρευόταν να γίνει γιατρός, όπως είπε.
Open Image Modal
SimpleImages via Getty Images

Μια 19χρονη Λονδρέζα κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της να γίνει γιατρός χωρίς να περάσει ούτε απ′ έξω από την ιατρική σχολή.

Η Kreuena Zdrafkova, μια γυναίκα Βουλγαρικής καταγωγής που ζει στην περιοχή Ealing του Δυτικού Λονδίνου, πάντα ονειρευόταν να γίνει γιατρός και πρόσφατα αποφάσισε παρά την έλλειψη ιατρικής εκπαίδευσης να εργαστεί ως «γιατρός».

Νωρίτερα φέτος, φόρεσε μια λευκή ρόμπα και λαστιχένια γάντια, μπήκε με σιγουριά στο νοσοκομείο Ealing και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν ένας από τους γιατρούς του νοσοκομείου, αναφέρει το Oddity Central.

Καθ′ όλη τη διάρκεια της ημέρας, την έβλεπαν να εξετάζει ασθενείς, να μπαίνει σε ένα ασθενοφόρο και ακόμη και να χορηγεί μια άγνωστη ουσία σε έναν ασθενή, χωρίς κανείς να παρατηρήσει ότι δεν ήταν πραγματικά γιατρός.

Είχε τόση αυτοπεποίθηση που επέστρεψε στο νοσοκομείο τρεις μέρες αργότερα, αυτή τη φορά με ένα στηθοσκόπιο στο λαιμό της.

 

Η Zdrafkova πραγματοποίησε τη σύντομη θητεία της ως γιατρός τον Απρίλιο προτού συλληφθεί όταν εμφανίστηκε για δεύτερη μέρα στη «δουλειά». Πρόσφατα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μήνες με αναστολή. Της απαγορεύτηκε επίσης η είσοδος σε οποιαδήποτε εγκατάσταση του NHS (Εθνική Υπηρεσία Υγείας), εκτός από την περίπτωση έκτακτης ανάγκης για την υγεία της.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας της ως γιατρός στο Νοσοκομείο Ealing, η 19χρονη γυναίκα, η οποία παρουσιάστηκε ως «Δρ. Χριστίνα», περιέθαλψε έναν υπό κράτηση ασθενή που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο  και βρισκόταν υπό την επίβλεψη δύο αστυνομικών.

Πλάνα CCTV του νοσοκομείου την δείχνει να χορηγεί μια σύριγγα άγνωστης ουσίας στο στόμα του ασθενούς. Ευτυχώς, η ουσία δεν τους είχε αρνητικές επιπτώσεις στον ασθενή.