«Από ξένο τόπο κι απ’ αλαργινό»: Βιωματικό εργαστήρι για ενήλικες

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.
Open Image Modal
.
Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς συμμετέχει στον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ), με θέμα «Ανιχνεύοντας διαδρομές, δίκτυα και δεσμούς στην πολιτιστική κληρονομιά» και οργανώνει βιωματικό εργαστήρι, για ενήλικες, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (ώρες 11:30-13:30), στο κτήριο του, στον Ταύρο.

Με την καθοδήγηση της θεατρο-παιδαγωγού και μουσικού Μαρίας Τερζάκη, οι συμμετέχοντες ακολουθώντας τις διαδρομές του αγαπημένου τραγουδιού «Από ξένο τόπο», το οποίο συναντάμε σε διάφορους πολιτισμούς και χώρες του κόσμου, και με όχημα τη μουσική, τα εικαστικά και το θεατρικό παιχνίδι, θα ανακαλύψουν την κοινή πολιτιστική κληρονομιά μας αλλά και τις δικές μας διαδρομές και συνδέσεις με άλλους πολιτισμούς.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση Tourvav@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους.

Open Image Modal
Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

*Στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΗΠΚ, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, η είσοδος σε όλα τα Μουσεία του Ιδρύματος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ το ίδιο διάστημα, οι επισκέπτες των Μουσείων θα έχουν έκπτωση 10% στα είδη των πωλητηρίων. Επιπλέον, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, η έκπτωση 10% θα ισχύει και στα Museumshop Αθήνας (City Link, Στοά Σπυρομήλιου) και Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Νίκης 9Α & Δημοσθένους).