Αθήνα: Νεκρός άνδρας μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Εντοπίστηκε σκελετός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Ασπρόπυργο.
|
Open Image Modal
Νεκρός άνδρας μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής της Αθήνας.
Eurokinissi

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα, στον δήμο Αθηναίων Αττικής κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Φυλής στο δήμο Αθηναίων και η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν έναν άνδρα ηλικίας 50-55 ετών, χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ασπρόπυργος: Εντοπίστηκε σκελετός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Σοκαριστική ανακάλυψη σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ασπρόπυργο, όταν περίπου στις 12:30 εντοπίστηκε σκελετός στο υπόγειο εγκαταλελειμμένης οικοδομής στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν υποψίες ότι το άτομο ήταν χρήστης ουσιών και διέμενε στο συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος είχε εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό. Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής έχουν αναλάβει την έρευνα για την ταυτοποίηση του θύματος και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)