ΕΙΣΑΙ BARTENDER; ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ

Athens Bar Show: Stirring Up the Future of Bars - Η κορυφαία εμπειρία για bartenders έρχεται για ακόμα μια φορά στην Τεχνόπολη

Στις 5 και 6 Νοεμβρίου το event που ορίζει τα πρότυπα του bartending σε περιμένει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!
Open Image Modal
ATHENS BAR SHOW

Το Athens Bar Show, μία από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές εκθέσεις της Παγκόσμιας “Βιομηχανίας” του Bartending και των Αποσταγμάτων, έρχεται για ακόμα μια χρονιά στην Τεχνόπολη, με σκοπό να μυήσει όλους τους ανερχόμενους, αλλά και να βοηθήσει στην εξέλιξη των ήδη εδραιωμένων bartenders του bar industry. 

Μπορεί το 2010, που το Athens Bar Show έκανε τα πρώτα του βήματα, λίγοι να περίμεναν πως θα αποκτήσει τέτοια διάσταση, αλλά η πραγματικότητα ήρθε να τους διαψεύσει. Tο Athens Bar Show έχει εξελιχθεί πλέον σε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο event, που κάθε επαγγελματίας του bartending και της βιομηχανίας του ποτού οφείλει να παρακολουθήσει.

Φέτος, το πολυαναμενόμενο event θα πραγματοποιηθεί 5 & 6 Νοεμβρίου, ενώ την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, η έκθεση θα ολοκληρωθεί με το μεγαλύτερο music & cocktail party της χρονιάς, το Athens Bar Week International Closing Party, θα αποτελεί την ζωντανή καρδιά του Bartending & Spirits industry της Ευρώπης.

Open Image Modal
ATHENS BAR SHOW
Πάρε το εισιτήριό σου ΕΔΩ!

To Athens Bar Show έχει πολλούς λόγους  για να συμμετέχεις και να το παρακολουθήσεις: από την προσωπική ανάπτυξη, την ενημέρωση, τη δημιουργία, την ανακάλυψη νέων, αναδυόμενων τάσεων και καλλιέργεια γνώσης, φιλοσοφίας και mindset για την ιδανική διαχείριση των επιχειρήσεων, μέχρι την διασκέδαση και, φυσικά, το networking! Στο Athens Bar Show θα δεις περισσότερους από 200 εκθέτες, θα παρακολουθήσεις πάνω από 60 εκπαιδευτικά σεμινάρια και ομιλίες από ειδικούς του είδους, ενώ θα έχεις την ευκαιρία ι να έρθεις σε επαφή με εκθέτες, ομιλητές, συμμετέχοντες, αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες του bar industry.

Για αυτές τις 2 ημέρες, η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10.00 έως και τις 20.00 το βράδυ, ενώ το Athens Bar Week International Closing Party, θα ξεκινήσει από τις 18.30 για να ολοκληρωθεί στις 23.30, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Open Image Modal
ATHENS BAR SHOW
Μάθε περισσότερα για τη μεγαλύτερη γιορτή του bartending εδώ!

Αυτή τη χρονιά, το Athens Bar Show παρουσιάζει 4 διαφορετικές θεματικές κατηγορίες όσον αφορά τους εκθέτες: Spirits of Greece, που αναδεικνύει τα ποτά με ελληνική “ταυτότητα”, New Entries/ New Comers που αφορά τις νέες αφίξεις, το Tomas Estes Agave Embassy, το οποίο τιμά τον θρυλικό Tequila expert και δημιουργό της Ocho Tequila, Tomas Estes, όπως και Zero Alcohol, ένας χώρος αφιερωμένος στα αποστάγματα με 0% αλκοόλ, προωθώντας το ανερχόμενο trend του well-being και του 0% ABV, που κερδίζει συνεχώς έδαφος στη βιομηχανία ποτών. Φυσικά στα Main Areas θα βρίσκονται και όλα τα υπόλοιπα, εξαιρετικά brands που θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Open Image Modal
ATHENS BAR SHOW
Μάθε περισσότερα για τα σεμινάρια και τις ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν φέτος εδώ!

Κάθε χρόνο, η έκθεση συγκεντρώνει πάνω από 12-15.000 επισκέπτες, γεγονός που τονίζει τη δυναμική της ελληνικής bar σκηνής αλλά και την σημαντικότητα που το Athens Bar Show έχει στην διεθνή Bartending and Spirits βιομηχανία.

Open Image Modal
ATHENS BAR SHOW
Πάρε το εισιτήριο σου ΕΔΩ!

Μετά από 2 γεμάτες ημέρες εκπαίδευσης, ενημέρωσης και networking, το Athens Bar Show κορυφώνεται με το Athens Bar Week International Closing Party, με υπέροχα Dj sets και μοναδικά signature cocktails - ο ιδανικός τρόπος για να κλείσεις αυτό το μοναδικό 3ήμερο.