«Babygirl»: Ο τολμηρός ρόλος που χάρισε στη Νικόλ Κίντμαν το βραβείο στη Βενετία

«Όλοι κουβαλάμε ένα μικρό μαύρο κουτί γεμάτο φαντασιώσεις και ταμπού που μπορεί να μην μοιραστούμε ποτέ με κανέναν».

«Αν το κάνουμε αυτό, πρέπει να θέσουμε κάποιους κανόνες με τους οποίους θα συμφωνούμε και οι δύο».

Η A24 αποκάλυψε το τρέιλερ του «Babygirl» που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας και χάρισε στην Νικόλ Κίντμαν το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού -το οποίο υπενθυμίζεται ότι δεν μπόρεσε να παραλάβει, καθώς την ίδια μέρα πέθανε αναπάντεχα η μητέρα της.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, την οποία ο κριτικός κινηματογράφου του Hollywood Reporter David Rooney χαρακτήρισε «σέξι, σκοτεινή και απρόβλεπτη, με έναν ύφος που συνδυάζει ένταση και καυστικό χιούμορ», υπογράφει η Ολλανδή ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτις Χαλίνα Ρέιν («Bodies Bodies Bodies»).

«Όλοι κουβαλάμε ένα μικρό μαύρο κουτί γεμάτο φαντασιώσεις και ταμπού που μπορεί να μην μοιραστούμε ποτέ με κανέναν. Με γοητεύει η δυαδικότητα της ανθρώπινης φύσης και αυτή η ταινία είναι μια προσπάθεια να ρίξει φως στις αντίπαλες δυνάμεις που συνθέτουν την προσωπικότητά μας», δήλωσε η Ρέιν στη Βενετία. «Για μένα, ο φεμινισμός είναι η ελευθερία να μελετάς την ευαλωτότητα, την αγάπη, τη ντροπή, την οργή και το εσωτερικό τέρας μιας γυναίκας», πρόσθεσε.

Η Κίντμαν υποδύεται τη Ρόμι, ανώτατο στέλεχος μιας εταιρείας τεχνολογίας με έδρα τη Νέα Υόρκη, που ξαφνικά συνάπτει ερωτική σχέση με έναν κατά πολύ νεότερο υφιστάμενό της, ρισκάροντας την καριέρα και την οικογένειά της.

Συμπρωταγωνιστής της είναι ο Χάρις Ντίκινσον, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Αντόνιο Μπαντέρας που υποδύεται τον σύζυγο της Ρόμι, Σόφι Γουάιλντ, Έσθερ Μακγκρέγκορ, Βίκτορ Σλίζακ, Βον Ρέιλι και Λέσλι Σίλβα.

Το «Babygirl» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα Χριστουγέννων.