Black Swan - Ο Μαύρος Κύκνος: Ένα γκαλά μπαλέτου με 11 κορυφαίους χορευτές

Εμπνευσμένη από τη Λίμνη των Κύκνων, η παράσταση περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από γνωστά κλασικά μπαλέτα.
Open Image Modal
Black Swan - Ο Μαύρος Κύκνος
Christmas Theater

Έντεκα κορυφαίοι χορευτές μερικών από τα μεγαλύτερα μπαλέτα στον κόσμο -Staatsballett Berlin, Dutch National Ballet, Béjart Ballet Lausanne, State Ballet of Georgia, Croatian National Ballet και Hungarian National Ballet- θα ανέβουν στη σκηνή του Christmas Theater, στις 8 Νοεμβρίου για να παρουσιάσουν το γκαλά μπαλέτου «The Black Swan - Ο Μαύρος Κύκνος».

Εμπνευσμένη από τη Λίμνη των Κύκνων, η παράσταση περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από τα πιο γνωστά κλασικά μπαλέτα του κόσμου.

Τον κεντρικό ρόλο του Black Swan ερμηνεύει η πρίμα μπαλαρίνα Polina Semionova. Μαζί της η Anna Ol, η πρίμα μπαλαρίνα από το Dutch National Ballet, η οποία θα ενσαρκώσει τον Λευκό Κύκνο σε ένα ντουέτο με τον David Motta Soares, πρώην σολίστ των Μπολσόι, που τώρα εμφανίζεται στο Staatsballett Berlin.

Ο Motta θα κάνει επίσης το ντεμπούτο μιας χορογραφίας που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στην Ευρώπη - ένα ντουέτο που δημιουργήθηκε από τη Lynn Taylor-Corbett για το American Ballet Theater. Ο Constantine Allen από το Dutch National Ballet, ένα ανερχόμενο αστέρι με ελληνική καταγωγή, θα κοσμήσει επίσης τη σκηνή, φέρνοντας την τέχνη και την επιτυχία του πίσω στην πατρίδα του.

Το κοινό θα παρακολουθήσει επίσης το εμβληματικό Firebird, ενώ για να τιμήσει την ελληνική παράδοση, ο Oscar Chacon θα ερμηνεύσει ένα σόλο από τους 7 Danses Grecques του Μορίς Μπεζάρ, ένα συγκινητικό φόρο τιμής στην Ελλάδα. Τιμώντας τον ελληνικό πολιτισμό, το γκαλά θα παρουσιάσει επίσης το Diana and Actaeon pas de deux, ένα μπαλέτο με σημαντικές αναφορές στην ελληνική μυθολογία.

Η Λίμνη των Κύκνων παραμένει η κορυφή του κλασικού μπαλέτου και ο διπλός ρόλος της Odette-Odile είναι αυτός που ονειρεύεται κάθε μπαλαρίνα. Σε αυτό το γκαλά, πολλές μπαλαρίνες θα μοιραστούν τον εμβληματικό ρόλο, προσφέροντας μια μοναδική ερμηνεία των αγαπημένων χαρακτήρων.

Οι 11 κορυφαίοι χορευτές που συμμετέχουν στο Black Swan: 

Polina Semionova - Staatsballett Berlin
Martin ten Kortenaar - Staatsballett Berlin
David Motta Soares - Staatsballett Berlin
Anna Ol - Dutch National Ballet
Constantine Nikolas Allen - Dutch National Ballet
Riho Sakamoto - Staatsballett Berlin
Nino Samadashvili - State Ballet of Georgia
Savin Pavel - Croatian National Ballet
Oscar Chacon Ramirez - Béjart Ballet Lausanne  
Tatyjana Melnyik - Hungarian National Ballet
Motomi Kiyota - Hungarian National Ballet

Info

Τιμές εισιτηρίων

VVIP: 100 ευρώ
VIP: 90 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 80 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 70 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 60 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 50 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 40 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
AMEA: 15 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 2117701700 & info@ct.gr

Εισιτήρια: www.more.com & www.ct.gr - 211 7701700.