Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο σύντροφος της 32χρονης για την φρικώδη κακοποίηση

Είχε την γυναίκα κλεισμένη στο σπίτι για περίπου 3 εβδομάδες. Φαίνεται να υπέστη υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση και ξυλοδαρμούς.
Open Image Modal
Φωτογραφία αρχείου
bymuratdeniz via Getty Images

Ο άνδρας έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας από την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, αλλά και από μια σύντροφο του από την Αλεξανδρούπολη πριν λίγους μήνες. 

Στην περίπτωση αυτή ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει από τον ίδιο να παρουσιάζεται μια φορά το μήνα στην Αστυνομία και αυτό γιατί βρίσκονταν σε ανάρρωση μετά από καυγά και συμπλοκή, που είχε τον περασμένο Φεβρουάριο με φίλο του, για προσωπικές διάφορες, τραβώντας μαχαίρι, ενώ εκείνος τον είχε τραυματίσει σοβαρά με το ξύλινο κοντάκιο όπλου.

 

 

Σε ό,τι αφορά την 32χρονη, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση. Το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις σε όλο της κορμί ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο. Μετά την εξέταση η γυναίκα έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε δομή κακοποιημένων γυναικών.

Ο σύντροφός της, φαίνεται πως την είχε εσώκλειστη στο σπίτι -για περίπου πάνω από τρεις εβδομάδες- και την έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα χτυπήματά της.

Σημειώνεται ότι οι δυο τους, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, γνωρίστηκαν μέσω του διαδικτύου, όμως η ίδια, όπως ανέφερε στις αρχές δεν πίστευε πως θα βρισκόταν αντιμέτωπη με αυτό τον εφιάλτη.