«Η ζωή είναι μικρή»: Πεζοπόρος κατέγραψε την τρομακτική πτώση του σε γκρεμό (Βίντεο)

Εικόνα που σοκάρει - Απορίας άξιο πώς βγήκε αλώβητος από τέτοια πτώση στο κενό.
Open Image Modal
Douyin

Ενας άνδρας που πήγε για πεζοπορία στην επαρχία Ανχούι της Κίνας την περασμένη Δευτέρα (16/9) βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη να πέφτει από μεγάλο ύψος στο κενό, καταγράφοντας μάλιστα την παραλίγο μοιραία πτώση σε βίντεο.

Ο 42χρονος Γιανγκ Μεγνκ, έκανε πεζοπορία στα όρη Fanzengjian όταν γλίστρησε και έπεσε, απαθανατίζοντας την τρομακτική στιγμή σε κάμερα 360 μοιρών. Τα αποκαλυπτικά πλάνα τον δείχνουν να γλιστράει σε μια πλαγιά εξαιτίας του ολισθηρού από τη βροχή εδάφους και να πέφτει στο κενό προτού -για καλή του τύχη- σταματήσει πάνω σε ένα δέντρο, που μάλλον του έσωσε τη ζωή. «Οταν χτύπησα το δέντρο απλώς σκεφτόμουν, ”Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι νεκρός”».

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Douyin (η κινεζική εκδοχή του TikTok) και έχει περισσότερες από 445.000 κοινοποιήσεις. Σε ένα μεταγενέστερο βίντεο ο Γιανγκ εξήγησε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά από την πτώση, αλλά υπέστη κάποιους μώλωπες στο αριστερό του πόδι.

«Υποθέτω ότι βγήκα ως επί το πλείστον αλώβητος. Μόνο μια μικρή γρατζουνία στο αριστερό μου χέρι και ένα μικρό κόψιμο στο μηρό. Εκτός από αυτό, είμαι καλά», είπε στο CNN.

Ο Γιανγκ είπε ότι το περιστατικό τον έκανε να σκεφτεί πιο βαθιά το νόημα της ζωής. «Η ζωή είναι πολύ μικρή, γι′ αυτό πρέπει να αγαπάμε την κάθε μέρα. Δεν θα αφήσω αυτό το περιστατικό να με κρατήσει πίσω. Αν μη τι άλλο, με ωθεί να εξερευνήσω τον κόσμο ακόμη περισσότερο», δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(με πληροφορίες από CNN)