Η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γίνεται ταινία - Μάχη για τα δικαιώματα του The Woman In Me

Το σενάριο θα βασίζεται στα απομνημονεύματα της, όπου εκτός των άλλων, αφηγείται όσα συνέβησαν τα 13 χρόνια που ο πατέρας της ανέλαβε την κηδεμονία της.
Open Image Modal
Η αυτοβιογραφία της κυκλοφόρησε τον Οκτώρβιο του 2023 και έγινε αμέσως μπεστ σέλερ. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Carlos Alvarez via Getty Images

Τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τίτλο «The Woman In Me» θα μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη.

Τα δικαιώματα του βιβλίου που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 και έγινε αμέσως μπεστ σέλερ, απέκτησε η Universal Pictures μετά από σκληρό πόλεμο προσφορών.

Σύμφωνα με τον Guardian, ενδιαφέρον εκδήλωσαν από τη διάσημη τηλεοπτική παραγωγό και σεναριογράφο Σόντα Ράιμς μέχρι τη Μάργκοτ Ρόμπι και την εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ Plan B, ενώ στη «μάχη» συμμετείχαν οι Sony, Warner Bros, Fox, Disney και Netflix.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Τζον Μ Τσου («Wicked») και την παραγωγή ο Μαρκ Πλατ (παραγωγός του «La La Land»).

Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η ποπ σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με τους θαυμαστές μου ότι εργάζομαι σε ένα μυστικό πρότζεκτ με τον #MarcPlatt. Έκανε πάντα τις αγαπημένες μου ταινίες… μείνετε συντονισμένοι», έγραψε.

Στο βιβλίο της η 42χρονη τραγουδίστρια καταγράφει λεπτομερώς τα παιδικά της χρόνια σε μια μικρή πόλη της Λουιζιάνα, την απίστευτη φήμη που γνώρισε ως έφηβη, την ψυχική της κατάρρευση, την καταδίωξή της από τους παπαράτσι, τις σχέσεις της, αλλά και όσα συνέβησαν τα 13 χρόνια που ο πατέρας της ανέλαβε την κηδεμονία της.

Το «The Woman In Me» έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ, ενώ το audiobook -με αφήγηση από την ηθοποιό Μισέλ Ουίλιαμς και εισαγωγή από την ίδια τη Σπίαρς- κατέγραψε τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster και ήταν το No 1 audiobook του Spotify για το 2023. 

Με πληροφορίες από Guardian