Emily in Paris και La casa de papel μαζί: Λίλι Κόλινς και Αλβάρο Μόρτε στο West End

Με ένα έργο που ανιχνεύει το χάσμα ανάμεσα στη φαντασίωση του ποιοι προσποιούμαστε ότι είμαστε και στην αλήθεια του ποιοι είμαστε.
Open Image Modal
Η Λίλι Κόλινς στην πρεμιέρα της ταινίας «MaXXXine», 24 Ιουνίου 2024, Λος Άντζελες. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
via Associated Press

Η Λίλι Κόλινς και ο Αλβάρο Μόρτε θα κάνουν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή του West End στο Λονδίνο με το έργο «Barcelona».

Η ηθοποιός, κόρη του τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στη σειρά Emily in Paris και ο «Καθηγητής» της σειράς La casa de papel ( Η Τέλεια Ληστεία) θα συμπρωταγωνιστήσουν στο έργο της Bess Wohl, που θα ανέβει στο θέατρο Duke of York, από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 11 Ιανουαρίου 2025.

Το έργο για δύο πρόσωπα της Αμερικανίδας θεατρικής συγγραφέως και σεναριογράφου διαδραματίζεται στην ισπανική πόλη -εξού και ο τίτλος- και αφηγείται την ιστορία μίας Αμερικανίδας τουρίστριας η οποία γνωρίζει έναν γοητευτικό Ισπανό. Αυτό που ξεκινά ως περιστασιακή συνάντηση μιας νύχτας και one-night stand εξελίσσεται σε μια σύνθετη κατάσταση, ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, στο οποίο διαπλέκονται προσωπικά αλλά και πολιτικά ζητήματα. 

Open Image Modal
Αλβάρο Μόρτε, 7 Ιουνίου 2023, Μαδρίτη. (AP Photo/Paul White)
via Associated Press

«Ήταν παιδικό όνειρο να παίξω στο West End και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω το ντεμπούτο μου στη σκηνή με το συναρπαστικό έργο της Μπες, “Barcelona”», δήλωσε η Λίλι Κόλινς.

«Η θεατρική σκηνή του Λονδίνου είναι ένας ζωντανός και συναρπαστικός καμβάς για πρωτοποριακά έργα. Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά να είμαι μέρος αυτού του συναρπαστικού νέου έργου, που σηματοδοτεί το ντεμπούτο μου στο West End» δήλωσε από την πλευρά του Μόρτε, σύμφωνα με το THR.

Το «Barcelona», που επιχειρεί να ανιχνεύσει την απόσταση ανάμεσα στη φαντασίωση του ποιοι προσποιούμαστε ότι είμαστε και στην αλήθεια του ποιοι είμαστε, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το 2013 στο People’s Light & Theatre Company στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.