Ενα αναπάντεχο ειδύλλιο: Το love story της Νικόλ Κίντμαν με τον Ζακ Έφρον

Οι δύο πρωταγωνιστές για τρίτη φορά μαζί, μετά το «The Paperboy» που κυκλοφόρησε το 2012 και το «The Butler» που ακολούθησε τον επόμενο χρόνο.

Η νεαρή Ζάρα ανακαλύπτει ότι η single μαμά της, Μπρουκ, έχει σχέση με το πρώην  αφεντικό της και σταρ του σινεμά, Κρις. Η Ζάρα μαθαίνει για το αναπάντεχο αυτό ειδύλλιο -με τις αναμενόμενες συνέπειες- με τον πιο αμήχανο και άβολο τρόπο.

«Αρχίζω να νιώθω πράγματα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα ξανά, από τότε που πέθανε ο πατέρας σου», εξομολογείται η Μπρουκ στην κόρη της, με τη Ζάρα να αντιδρά έντονα λέγοντας «Όχι! Δεν το είπες αυτό!».

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της νέας rom-com «A Family Affair», σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ ΛαΓκράβενες, στην οποία πρωταγωνιστούν η Νικόλ Κίντμαν και ο Ζακ Έφρον στην τρίτη συνεργασία τους μετά το «The Paperboy» που κυκλοφόρησε το 2012 και το «The Butler» που ακολούθησε τον επόμενο χρόνο και η Τζόι Κινγκ, στον ρόλο της Ζάρα.

Το σενάριο είναι της Κάρι Σόλομον και το καστ συμπληρώνουν η εξαιρετική Κάθι Μπέιτς και η Λίζα Κόσι.

Το «A Family Affair», αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2023 -η πρεμιέρα αναβλήθηκε λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ- έρχεται στο Netflix στις 28 Ιουνίου.

Με πληροφορίες από Variety