ΗΠΑ: Πανέξυπνη 14χρονη «παγίδεψε» παιδόφιλο που της ζήτησε το τηλέφωνό της (Βίντεο)

Ο 37χρονος έστειλε στην συνέχεια ακατάλληλες εικόνες δίχως όμως να ξέρει σε ποιον άνηκε στην πραγματικότητα το κινητό.
Open Image Modal
Santiago Urquijo via Getty Images

Μια 14χρονη σκαρφίστηκε ένα πανέξυπνο σχέδιο όταν ένας 37χρονος άγνωστος τη σταμάτησε στο δρόμο και της ζήτησε τον αριθμό της, σύμφωνα με την αστυνομία της Αριζόνα.

Εκείνη του έδωσε τον αριθμό της μητέρας της, γεγονός που βοήθησε στη σύλληψή του, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Γκλέντεϊλ σε ανάρτηση στο Facebook στις 23 Οκτωβρίου.

Η μαθήτρια του λυκείου γύριζε με τα πόδια από το σχολείο στις 16 Οκτωβρίου, όταν ο Isaiah Navarro σταμάτησε με ένα κόκκινο όχημα και άρχισε να της μιλάει, ανέφερε η αστυνομία. Της έδωσε το τηλέφωνό του και της είπε να γράψει τον αριθμό της σε αυτό, ανέφερε η αστυνομία.

Η 14χρονη είπε στις αρχές ότι αισθάνθηκε φόβο και απειλή, αλλά δρώντας ψύχραιμα άρπαξε το τηλέφωνό του και αντί για το δικό της, έβαλε τον αριθμό της μητέρας της.

Ο Navarro έστειλε την ίδια μέρα μήνυμα στη μητέρα της νομίζοντας ότι μιλούσε με την έφηβη, ανέφερε η αστυνομία. Η μητέρα της συνέχισε να στέλνει μηνύματα στον άνδρα προσποιούμενη την κόρη της, μέχρι που «οι ντετέκτιβ ενεπλάκησαν και συνέχισαν τη συζήτηση», δήλωσε η αστυνομία. Οι ντετέκτιβ προσποιήθηκαν την έφηβη καθώς ο Navarro έστελνε μηνύματα ζητώντας επίμονα να της κάνει σεξουαλικές πράξεις, δήλωσε η αστυνομία. Όταν εκείνος ζήτησε να συναντηθούν την επόμενη μέρα, οι ντετέκτιβ εκλεισαν ραντεβού να τον συναντήσουν σε ένα γυμναστήριο.

«Ο Ναβάρο έφτασε στο σημείο του ραντεβού, αλλά αντί για τη 14χρονη κοπέλα, συνάντησε αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και συνελήφθη», ανέφερε η αστυνομία στην ανάρτηση στο Facebook. Κατηγορείται για προσέλκυση ανηλίκου με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση.

Πηγή:The Herald