Ηράκλειο: 27χρονος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με μηνιγγίτιδα

Μετέβη μόνος του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν τα συμπτώματα και τον οδήγησαν αμέσως στην ΜΕΘ.
Open Image Modal
.
Eurokinissi

Ένας 27χρονος νοσηλεύεται από χθες το βράδυ, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, με μηνιγγίτιδα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, είναι πατέρας δύο παιδιών, αισθάνθηκε το βράδυ του Σαββάτου έντονη αδιαθεσία, εμφάνισε πυρετό και δυσκαμψία κεφαλής.

Μετέβη μόνος του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν τα συμπτώματα και τον οδήγησαν αμέσως στην ΜΕΘ, ενώ τον υπέβαλαν σε καταστολή για προληπτικούς λόγους.

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Νοσοκομείο ο άνδρας δεν κινδυνεύει αλλά οι γιατροί τον παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς, ενώ γίνονται οι κατάλληλες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο τύπος της ασθένειας.

Ταυτόχρονα έχει ενημερωθεί το οικογενειακό του περιβάλλον για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης.

-- --