Ηράκλειο: Βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι έδειρε επίδοξους απαγωγείς - Αλλά δεν συνέβη ποτέ

Και συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Open Image Modal
MEGA

Μια γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης βγήκε το πρωί της Πέμπτης (19/9) στο Mega και περιέγραψε μια περιπέτεια που υποτίθεται ότι είχε - ένα σενάριο βγαλμένο από ταινία. Κατά τα λεγόμενά της δύο Ρομά προσπάθησαν να την απαγάγουν αλλά εκείνη τους απέτρεψε με κινήσεις της πολεμικής τέχνης krav maga.

 

Μέχρι εδώ όλα καλά... περίπου. Μέχρι που ήρθε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για να την διαψεύσει πανηγυρικά. «Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι καταγγελλόμενες πράξεις ουδέποτε συνέβησαν αλλά ψευδώς δημοσιεύθηκαν και αναπαράχθηκαν από την ίδια για προσωπικούς λόγους» επισημαίνει, χωρίς πολλά περιθώρια περαιτέρω αμφισβήτησης, η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για το περιστατικό που δεν συνέβη ποτέ.

Ετσι, η 57χρονη με την αχαλίνωτη φαντασία από «θύμα» έγινε κατηγορούμενη για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η τηλεοπτική καταγγελία της κινητοποίησε τις τοπικές αστυνομικές αρχές, που την κάλεσαν να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της. Αλλά όταν βρέθηκε απέναντι στους αστυνομικούς άρχισε να «μασάει» τα λόγια της και δεν άργησε να ομολογήσει ότι είπε ψέματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υποστήριξε πως το έκανε για να προβάλει τον εαυτό της. Αλλά η ίδια είχε προλάβει προηγουμένως να σπείρει τον πανικό στην περιοχή με τους δήθεν επίδοξους απαγωγείς που κυκλοφορούσαν ανάμεσά τους.

Η 57χρονη συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα διαβιβαστεί στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για την άσκηση ποινικής δίωξης και τον ορισμό ρητής δικασίμου.