Euro 2024: Ο Φίλκρουγκ έσπασε το χέρι ενός οπαδού της Γερμανίας (εικόνες)

Ενα σουτ του Γερμανού επιθετικού κατά τη διάρκεια προθέρμανσης πριν από τον αγώνα της Σκωτίας αποδείχτηκε άκρως επικίνδυνο!
Open Image Modal
Ο Niclas Fullkrug της Γερμανίας πανηγυρίζει μετά το γκολ που πέτυχε κατά τη διάρκεια του αγώνα της φάσης των ομίλων του UEFA EURO 2024 μεταξύ της Γερμανίας και της Σκωτίας στο Munich Football Arena στις 14 Ιουνίου 2024 στο Μόναχο της Γερμανίας. (Φωτογραφία: Image Photo Agency/Getty Images)
Image Photo Agency via Getty Images

Ένας άτυχος οπαδός της Γερμανίας έχασε την πρεμιέρα του Euro 2024 ανάμεσα στη διοργανώτρια χώρα και την Σκωτία την Παρασκευή, αφού το αριστερό του χέρι έσπασε από ένα άστοχο σουτ του Γερμανού επιθετικού Νίκλας Φίλκρουγκ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Ο Kάι Φλάθμαν καθόταν πίσω από το τέρμα πριν από το 5-1 της ”μάνσαφτ” επί της Σκωτίας, όταν δέχτηκε το δυνατό χτύπημα της μπάλας από μια προσπάθεια του Φίλκρουγκ που πέρασε άουτ.

 

Open Image Modal
Kai Flathmann / Facebook

 

«Δεν έχω λόγια, τρελά πράγματα», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του στο νοσοκομείο με το χέρι του δεμένο σε γύψο. «Η Bild [εφημερίδα] κάνει τώρα ρεπορτάζ για αυτό το ατυχές περιστατικό και η γερμανική ομοσπονδία έχει έρθει επίσης σε επαφή μαζί μου».

Είπε στην γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα ότι κατάφερε να προλάβει τους ύμνους των ομάδων ενώ τον έβγαζαν από την Allianz Arena με φορείο. Ο Φίλκρουγκ πέτυχε το τέταρτο γκολ της Γερμανίας με ένα σουτ που καταγράφηκε με ταχύτητα 110km/h. 

Open Image Modal
Kai Flathmann / Facebook