Euro: Ο Κολό Μουανί φόρεσε τη μάσκα του Εμπαπέ - Αυτό που (δεν) είδε δεν του άρεσε καθόλου

Ισως έτσι εξηγείται η αγωνιστική μετριότητα του Γάλλου σούπερ σταρ στα γήπεδα της Γερμανίας.
Open Image Modal
Ο Εμπαπέ με την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο στον προημιτελικό αγώνα του Euro 2024 κόντρα στην Πορτογαλία - Αμβούργο, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024.
Soccrates Images via Getty Images

Ο επιθετικός της Γαλλίας, Ραντάλ Κολό Μουανί, τα είδε όλα -για την ακρίβεια δεν είδε τίποτα- όταν φόρεσε δοκιμαστικά την προστατευτική μάσκα που χρησιμοποιεί ο συμπαίκτης του Κιλιάν Εμπαπέ μετά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη κατά τη διάρκεια αγώνα με τη Αυστρία στο Euro της Γερμανίας.

«Πραγματικά δεν βλέπεις τίποτα», είπε ο Κολό Μουάνι την Κυριακή. «Τίποτα».

Open Image Modal
Ο επιθετικός της Γαλλίας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού του Euro 2024 με αντίπαλο την Ισπανία - Μόναχο, Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.
FRANCK FIFE via Getty Images

Η σπασμένη μύτη -και η ανάγκη να φοράει μια μάσκα που περιορίζει την όρασή του- εξηγεί εν μέρει τις σχετικά μέτριες εμφανίσεις του Εμπαπέ μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος σούπερ σταρ χει πετύχει μόλις ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια και αυτό από το σημείο του πέναλτι.

Ωστόσο, ο Κολό Μουανί υπερασπίστηκε τον αρχηγό των τρικλόρ σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με αντίπαλο την Ισπανία το βράδυ της Τρίτης (9/7), επαινώντας τις ηγετικές του ικανότητες και λέγοντας ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για τον Εμπαπέ να κάνει τη διαφορά στο Euro του 2024.

(με πληροφορίες από Associated Press)