Φωτιά στην Αττική: «Χάσαμε την Νάντια» - Πώς εγκλωβίστηκε στις φλόγες η άτυχη 62χρονη

Η εργαζόμενη ήταν μόνη στη βιοτεχνία την στιγμή της πυρκαγιάς - Τι προηγήθηκε σύμφωνα με τους κατοίκους.
Open Image Modal
Η επιχείρηση που βρέθηκε απανθρακωμένη η άτυχη 62χρονη.
Eurokinisi

Τραγικός είναι ο απολογισμός από την φωτιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή (11/08) στον Βαρνάβα και έφτασε να καίει σπίτια και βιοτεχνίες μέσα στον αστικό ιστό, σε Πεντέλη, Άνω Βριλλήσια και Γέρακα.

Στο Πάτημα Χαλανδρίου μια γυναίκα έχασε την ζωή της όταν παγιδεύτηκε μέσα στην βιοτεχνία κατασκευής στεφάνων, όπου εργαζόταν. Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα εξαιτίας ενός κουκουναριού που εκτινάχθηκε εντός του χώρου εργασίας της άτυχης γυναίκας.

Κάτοικος της περιοχής που γνώριζε τόσο την άτυχη γυναίκα όσο και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης περιέγραψε πως έφτασε η πυρκαγιά στο σημείο, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος έφυγε από νωρίς, καθώς τον απομάκρυνε η πολιτική προστασία.

 

«Το μεγάλο θέμα είναι ότι χάσαμε την φίλη Νάντια. Ότι και να πω είναι υπερβολές. Χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο. Εμάς μας είχε διώξει η πολιτική προστασία. Εγώ έφυγα από τη μιία το μεσημέρι». 

«Εγώ έφυγα νωρίς. Φόρτωσα τα δύο σκυλιά τα έβαλα στο αμάξι και έφυγα. Ξεκίνησε από ένα κουκουνάρι και έγινε όλη αυτή η καταστροφή, με την μεγαλύτερη απώλεια να είναι αυτή της Νάντιας», κατέληξε ο κάτοικος της περιοχής στις δηλώσεις του.

Σοκαρισμένος από την τραγική εξέλιξη και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Κρίμα. Δεν έχω να πω κάτι. Έφυγαν όλοι εκτός από εκείνη. Εργαζόταν πολλά χρόνια στην επιχείρηση. Πως έμεινε μέσα η Νάντια δεν μπορώ να το καταλάβω. Τα έχω χαμένα». 

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών  της ΕΛ.ΛΑΣ προκειμένου να πραγαμτοποιήσουν αυτοψία.