Φρίκη στην Αθήνα: 45χρονος συνελήφθη για βιασμό κοριτσιού 6 ετών

Ο δράστης παρέσυρε την 6χρονη στο διαμέρισμα του, όπου την κακοποίησε σεξουαλικά.
|
Open Image Modal
Φωτογραφία αρχείου.
Eurokinissi

Χειροπέδες σε έναν άνδρα από την Συρία, 45 ετών, πέρασαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων το απόγευμα της Τετάρτης, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς φέρεται να βίασε ένα 6χρονο κορίτσι από το Μαρόκο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η ανήλικη με τη μητέρα της πήγαν σε νοσοκομείο παίδων της Αθήνας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τραύματα στα γεννητικά όργανα της, τα οποία φαίνεται πως προήλθαν από την σεξουαλική κακοποίηση της, και αμέσως ενημέρωσαν ως όφειλαν τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης μένει στην ίδια πολυκατοικία με την ανήλικη και το πρωί της Τετάρτης την άρπαξε από τον διάδρομο, την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του και εκεί φέρεται να ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

 

Τα στελέχη της ασφαλείας συνέλαβαν τον 45χρονο, συνάδελφοί τους από τη Σήμανση πήραν δείγμα γενετικού υλικού, φωτογράφισαν το διαμέρισμά του, ενώ κατέσχεσαν ρούχα του θύματος, που αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Η εξάχρονη ήταν τόσο εξαντλημένη, που δεν μπόρεσε να καταθέσει παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου και η διαδικασία θα επαναληφθεί.