Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που υπάρχει όταν φτιάχνει κανείς ομελέτα είναι το γύρισμα, δηλαδή να γυρίσει η ομελέτα από την άλλη πλευρά χωρίς να διαλυθεί, αλλά και να είναι επαρκώς ψημένη.
Αυτό το βίντεο προτείνει έναν αλλόκοτο τρόπο για να φτιάξετε ομελέτα και περιλαμβάνει μία πλαστική σακούλα, από εκείνες που χρησιμοποιούνται στην μαγειρική.
Πολύ απλά βάζετε όλα τα υλικά μέσα, τα ανακατεύετε καλά, βάζετε την σακούλα σε νερό που βράζει και έτοιμη η ομελέτα. Ούτε λάδι, ούτε γύρισμα.