Happy Choice: Μια νέα “δύναμη” στα βρεφικά προϊόντα με διακεκριμένες βραβεύσεις

Παρά τη σύντομη παρουσία της στο χώρο των βρεφικών ειδών, η Happy Choice έχει ήδη κερδίσει σημαντικά βραβεία, που επιβεβαιώνουν την ποιότητα & την καινοτομία της.
Open Image Modal
Happy Choice

Σε μια αγορά όπου υπάρχουν αμέτρητες επιλογές βρεφικών προϊόντων, η Happy Choice καταφέρνει να ξεχωρίσει ως κάτι παραπάνω από ένα ακόμα κατάστημα. Είναι το σημείο όπου συγκεντρώνονται καινοτόμα και έξυπνα προϊόντα για τη μητέρα και το παιδί, διευκολύνοντας την καθημερινότητα ολόκληρης της οικογένειας. 

Η Happy Choice είναι το δημιούργημα της Μαριάννας Μαραγκίδη, μιας νέας μητέρας, γεμάτης από αγάπη και όρεξη, που είχε ως όραμα να διευκολύνει τη ζωή των νέων γονιών με προϊόντα υψηλής ποιότητας, που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφαλείας και διακρίνονται (ήδη) από σημαντικές βραβεύσεις. Η εταιρεία προσφέρει μια τεράστια γκάμα βρεφικών και παιδικών ειδών, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των μωρών, από τον ύπνο, την ένδυση και τη φροντίδα έως τη βόλτα, το φαγητό και το παιχνίδι.

 

Γιατί να επιλέξεις την Happy Choice για συνεργασία;

Η Happy Choice, ως ένας ολόκληρος κόσμος από βρεφικά είδη, συνδυάζει την επιστημονική και καινοτόμα προσέγγιση, με σκοπό τη διευκόλυνση των νέων γονιών και των μωρών τους.

Η ομάδα της Happy Choice αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που αγαπούν το αντικείμενο, μοιράζονται το ίδιο όραμα και τους αρέσει να εξελίσσονται μέσα από αυτό. Η εμπειρία στο κομμάτι της βρεφανάπτυξης, καθώς και η θέληση να προσφέρουν προϊόντα που δίνουν εξατομικευμένες λύσεις στους νέους γονείς με βάση την επιστήμη, είναι ο συνδυασμός που κάνει αυτή την ομάδα να ξεχωρίζει. 

  • Καινοτομία & Ποιότητα

Η Happy Choice ξεχωρίζει για την προσεκτική επιλογή των προϊόντων της, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Αυτή η έμφαση στην καινοτομία έχει υπάρξει καθοριστική για την πορεία της εταιρείας, η οποία αν και βρίσκεται στο χώρο των βρεφικών ειδών μόλις 2 χρόνια, έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα. Η αφοσίωση στην παροχή πρωτοποριακών λύσεων, καθιστά τη Happy Choice ιδανικό συνεργάτη για επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν κορυφαία προϊόντα στους πελάτες τους.

 

  • Ποικιλία Βρεφικών & Παιδικών Προϊόντων

Η Happy Choice προσφέρει μια ευρεία γκάμα βρεφικών προϊόντων, διαθέτοντας τεράστια ποικιλία ειδών για τη βόλτα (καθίσματα αυτοκινήτου, καρότσια, πορτ-μπεμπέ, αξεσουάρ, κτλ), είδη ύπνου (υπνόσακους, κουβέρτες, σεντόνια, φωλιές, κτλ), είδη φαγητού (σαλιάρες, σετ φαγητού), παιχνίδια (μαλακά & ξύλινα παιχνίδια, παιχνίδια φαντασίας, κτλ), ένδυση - αξεσουάρ (καλοκαιρινά προϊόντα με UV προστασία, σκουφάκια, παπουτσάκια αγκαλιάς, κτλ), αλλά και προϊόντα για το δωμάτιο, για τη μαμά, ακόμα και είδη δώρων. Κάθε προϊόν ξεχωριστά είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Open Image Modal
Happy Choice
Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα των βρεφικών και παιδικών προϊόντων της Happy Choice εδώ!
  • Βραβεία & Διακρίσεις

Τι κι αν έχει εδραιωθεί στο χώρο των βρεφικών και παιδικών ειδών μόλις δύο χρόνια, η Happy Choice έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία, από τον θεσμό των Mother & Baby Awards, ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει την καινοτομία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του mother & baby care industry, εδώ και 5 χρόνια. Ποια είναι, όμως, τα προϊόντα που απέσπασαν βραβεία από τον θεσμό των Mother & Baby Awards 2024; 

1. Υπνόσακος Love to Dream Swaddle Up 

Ο υπνόσακος Love To Dream Swaddle Up έχει βοηθήσει εκατομμύρια γονείς σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου για τα μωρά τους και όλη την οικογένεια. Στα πρόσφατα βραβεία Mother & Baby Awards 2024, ο υπνόσακος κέρδισε το Ασημένιο Βραβείο, για την κατηγορία Best Baby Sleep Aids. 

Bonus Info: Για την ιστορία, η δημιουργία της “πανέξυπνης” αυτής εφεύρεσης, οφείλεται στη Hana-Lia Krawchuk, η οποία επειδή αντιμετώπιζε δυσκολίες στο να κοιμίσει τον νεογέννητο γιο της, ανέπτυξε τον υπνόσακο Love To Dream, ο οποίος επιτρέπει στα μωρά να κοιμούνται με τα χέρια τους ελεύθερα για αυτο-καταπραϋντική πρόσβαση, βασιζόμενη στην επιστημονική έρευνα που δείχνει ότι τα μωρά κοιμούνται καλύτερα έτσι. 

Open Image Modal
Happy Choice
Δοκιμάστε τον υπνόσακο Love to Dream, ο οποίος συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα ύπνου του μωρού σας!

2. Nanit Pro Κάμερα Παρακολούθησης

Ένα πρωτοποριακό εργαλείο, που έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στον τομέα της ασφάλειας και της παρακολούθησης των μωρών, είναι η κάμερα παρακολούθησης Nanit Pro. Στα Mother & Baby Awards 2024, η κάμερα παρακολούθησης κέρδισε 2 βραβεία, Χρυσό και Πλατινένιο Βραβείο στην κατηγορία Baby Monitors | Tech Communication Safety, αποδεικνύοντας την υπεροχή της στην τεχνολογία και την ασφάλεια.

Με δυνατότητες όπως ειδοποιήσεις ήχου και κίνησης, έχει εφαρμογή κινητού, σύμβουλο ύπνου, αμφίδρομη επικοινωνία, φωτάκι νυκτός και άλλες λειτουργίες, η Nanit Pro αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τους γονείς που θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο και πληροφόρηση για την ασφάλεια και την ξεκούραση του μωρού τους. 

Open Image Modal
Happy Choice
Η Nanit Pro προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία στους γονείς, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση για το μωρό σας!

3. Βιβλίο Δραστηριοτήτων

Ένα, επίσης, εξαιρετικό προϊόν που ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την εκπαίδευση, είναι το βιβλίο δραστηριοτήτων της Happy Choice. Στα Mother & Baby Awards 2024, το προϊόν απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Interactive/Educational Toy 0-24 Months, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και την καινοτομία του.

Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την αισθητική ανάπτυξη, διαθέτει μία πλευρά με μαυρόασπρα σχέδια για μωρά 0-4 μηνών και μία πλευρά με φωτεινά χρώματα για μεγαλύτερα μωρά, προάγοντας την όραση, τη συγκέντρωση και τη φαντασία, βελτιώνοντας ταυτόχρονα το συντονισμό χεριών και ματιών. Το βιβλίο δραστηριοτήτων της Happy Choice δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά και εκπαιδευτικό, προσφέροντας μια ασφαλή και δημιουργική επιφάνεια παιχνιδιού για τα παιδιά, ενώ είναι σχεδιασμένο από οργανικό βαμβάκι, είναι ασφαλές και εύκολο στο πλύσιμο.

Open Image Modal
Happy Choice
Το βιβλίο δραστηριοτήτων συνδυάζει διασκέδαση και εκπαίδευση, προσφέροντας την ιδανική λύση για την καθημερινή ψυχαγωγία και ανάπτυξη του μωρού σας!

Αν ψάχνετε έναν συνεργάτη που να κατανοεί πραγματικά τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, αξίζει να ενταχθείτε στο δίκτυο της Happy Choice. Ανακαλύψτε τον κόσμο της πρωτοποριακής εταιρίας βρεφικών ειδών και φέρτε την καινοτομία στο δικό σας κατάστημα, με προϊόντα που κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών σας.