Ήρθε και προκαλεί το νέο Hyundai TUCSON

Η 4η γενιά διατίθεται με νέο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και ασφάλειας.
Open Image Modal
Ήρθε και προκαλεί το νέο Hyundai TUCSON
HYUNDAI

Πλήρως εξηλεκτρισμένο, το νέο Hyundai TUCSON φέρει ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση, με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερα φώτα ημέρας, καινούργιες ζάντες αλουμινίου και νέες χρωματικές επιλογές.

Στην εντελώς ανασχεδιασμένη καμπίνα, υπάρχουν αναβαθμίσεις στο ταμπλό, το τιμόνι, τα καθίσματα και το σύστημα ενημέρωσης / ψυχαγωγίας, με στόχο τη βελτίωση της άνεσης και της ευκολίας για όλους τους επιβάτες.

Το μοντέλο εφοδιάζεται με την τελευταία γενιά συστήματος infotainment της Hyundai, το Connected Car Navigation Cockpit (ccNC). Η νέα κυρτή πανοραμική οθόνη συνδυάζει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και την οθόνη αφής των επίσης 12,3 ιντσών του συστήματος infotainment σε μια ενιαία μονάδα.

Οι ενημερώσεις Over-the-Air (OTA) για απρόσκοπτη συντήρηση και η πρόσβαση στα Features on Demand εξασφαλίζουν πως θα χρησιμοποιείται το πιο πρόσφατο λογισμικό και οι αντίστοιχες δυνατότητες infotainment.

Επίσης, υπάρχουν ανανεωμένα γραφικά στο νέο σύστημα και πρωτοποριακές υπηρεσίες Bluelink Connected Car Services, που διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως Connected Routing, Hyundai Live Services και σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή Bluelin.

Σε εξοπλισμό διαθέτει τριζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω καθώς και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα.

Open Image Modal
Το εσωτερικό στο νέο TUCSON
HYUNDAI

Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν σε αναλογία 40:20:40 με το πάτημα ενός κουμπιού ή εξ αποστάσεως για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, ενώ η χωρητικότητα πορτ-μπαγκάζ φθάνει έως και 620 λίτρα.

Σε ασφάλεια εξοπλίζεται με επτά αερόσακους, μεταξύ των οποίων και ένας κεντρικός που αποτρέπει σε πλευρική σύγκρουση να χτυπήσουν μεταξύ τους τα κεφάλια των δύο εμπρός επιβατών.

Επίσης, ανάμεσα στην πληθώρα των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ξεχωρίζει το νέο σύστημα Crosswind Stability Control (CWC) που αντιμετωπίζει τους ισχυρούς ανέμους κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες, εφαρμόζοντας μερικό φρενάρισμα και έλεγχο της ροπής του τιμονιού για τη βελτίωση της ευστάθειας.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (ECS) για πιο ομαλή και σταθερή οδήγηση, ενώ ο οδηγός μέσω του Mode Select, μπορει να επιλέξει μεταξύ των προγραμμάτων Eco, Normal ή Sport ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Ως προς τα κινητήρια συστήματα, διαθέτει μία από τις πιο μεγάλες γκάμες εξηλεκτρισμένων συστημάτων κίνησης στην κατηγορία του: Κινητήρας βενζίνης 1.6 T-GDI 48V 4-κύλινδρος με ισχύ 160 ίππους, βενζίνης 1.6 T-GDI (HEV ήπια υβριδικός) 4-κύλινδρος με ισχύ 215 ίππους, βενζίνης 1.6 T-GDI (PHEV plug-in hybrid για πρώτη φορά) 4-κύλινδρος με ισχύς 252 ίππους με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς και πετρελαίου 1.6 CRDi 48V 4-κύλινδρος με ισχύς 136 ίππους.

Το νέο Hyundai TUCSON διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης 29.190 ευρώ.