Ίμπιζα: Πέθανε ο Σκωτσέζος DJ και παραγωγός Jackmaster

Με καταγωγή από τη Γλασκώβη, ο Jack άφησε το στίγμα του στο εμβληματικό δισκοπωλείο Rubadub πριν συνιδρύσει την δισκογραφική εταιρεία Numbers.
Open Image Modal
John Parra via Getty Images

Ο Jack Revill ευρύτερα γνωστός ως Jackmaster, πέθανε σε ηλικία 38 χρονών, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι, σύμφωνα με το BBC.

Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά του, μέσω μίας ιδιαίτερα συγκινητικής ανακοίνωσης στα social media.

O DJ κατέληξε έπειτα από επιπλοκές που προέκυψαν, μετά από τυχαίο τραυματισμό του στο κεφάλι. «Ο Jack βρήκε τραγικό θάνατο στην Ίμπιζα το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, μετά από επιπλοκές που προέκυψαν από τυχαίο τραυματισμό στο κεφάλι. Η οικογένειά του - η Kate, ο Sean και ο  Johnny- είναι εντελώς συντετριμμένοι», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

 

«Είναι βαθιά συγκινημένοι από την τεράστια υποστήριξη από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές, η οικογένεια ζητά ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, καθώς διαχειρίζονται το τεράστιο πένθος αυτής της μεγάλης απώλειας», καταλήγει.

 

 

Με καταγωγή από τη Γλασκώβη, ο Jack άφησε το στίγμα του στο εμβληματικό δισκοπωλείο Rubadub πριν συνιδρύσει την δισκογραφική εταιρεία Numbers. Το τελευταίο του κομμάτι «Nitro» με τη συμμετοχή του Kid Enigma, κυκλοφόρησε πρόσφατα.