Ιντιάνα: Ανδρας σκότωσε τη μητέρα του παιδιού του την ώρα που κατέγραφε βίντεο στο TikTok

Η 23χρονη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της όταν δέχτηκε την απρόσμενη επίθεση από τον σύντροφό της.
Open Image Modal
Η Kaitlyn Lee, 25 ετών, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε καθώς έφτιαχνε ένα βίντεο στο TikTok, δήλωσαν οι αρχές
GoFundMe screengrab

Μια νεαρή μητέρα τριών παιδιών πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε την ώρα που κατέγραφε ένα βίντεο στο TikTok με τον σύντροφό της, σύμφωνα με τις αρχές της Ιντιάνα στις ΗΠΑ.

«Τι κάνεις εδώ;» ρώτησε η 25χρονη Κέιτλιν ΛΙ τον κατηγορούμενο δράστη, Τζόσουα Τόμπσον, όταν εκείνος χτύπησε το παράθυρο της κουζίνας της με την κάννη ενός όπλου, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του New Albany για το περιστατικό που έλαβε χώρα την 10η Αυγούστου.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Τόμσον πυροβόλησε πολλές φορές μέσα από το παράθυρο, χτυπώντας την Λι στο κεφάλι, ανέφερε η αστυνομία. Οι δύο τους είχαν μια ”τοξική” σχέση, όπως είπε ο φίλος της Λι στην αστυνομία, και ήταν συχνά σε αντιπαράθεση μεταξύ τους. Η Λι πέθανε ακαριαία μέσα στο σπίτι της, ανέφερε το WHAS. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, τα σχόλια που είχε πει στο παρελθόν σε μία φίλη της προμήνυαν τον θάνατό της. «Η Kέιτλιν είπε (στη φίλη της) ότι αν βρεθεί ποτέ νεκρή, ο Τζόσουα θα είναι εκείνος που την σκότωσε», ανέφερε η αστυνομία σε ένορκη κατάθεση.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν το βίντεο του TikTok, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, έδειχνε τη Λι και τη φίλη της «να γελούν, να χορεύουν και να τραγουδούν». Στη συνέχεια και οι δύο τους κοίταξαν «απειλητικά» προς το παράθυρο, πριν τον πυροβολισμό που ακολούθησε «ένα δευτερόλεπτο αργότερα», δήλωσε η αστυνομία. Ο Τόμπσον, 25 ετών, τράπηκε σε φυγή και αργότερα κάλεσε το 100 και είπε ότι πυροβόλησε τη μητέρα του παιδιού του, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση. Είπε ότι πήγε στο διαμέρισμα για να δει αν η Λι ήταν με άλλους άνδρες εκεί μαζί της, είπε η αστυνομία. Περίμενε έξω για 20 με 30 λεπτά πριν κρυφοκοιτάξει μέσα από το παράθυρο της κουζίνας της, είπε στους αστυνομικούς. 

Όταν ο Τόμπσον χτύπησε το παράθυρο, χρησιμοποίησε αρκετή δύναμη για να σπάσει το τζάμι, ανέφερε η αστυνομία στην ένορκη κατάθεση. Ο Τόμπσον είπε ότι στη συνέχεια πυροβόλησε τη Λι. Ο Τόμπσον κατηγορήθηκε για φόνο, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου. Η Λι ήταν μητέρα τριών παιδιών.