Ιταλία: Κατάρρευση κτιρίου στη Νάπολη- ανασύρθηκαν νεκρά δύο παιδιά

Μετά από διαρροή αερίου σε σπίτι ηλικιωμένου
Open Image Modal
An ambulance passes a road block on a road leading to the San Raffaele health care and hospice structure after, according to reports, over 70 people inside tested positive to the new coronavirus, in Rocca di Papa, near Rome, Friday, April 17, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
via Associated Press

Διαρροή φυσικού αερίου σε σπίτι ηλικιωμένου προκάλεσε την νύχτα έκρηξη με αποτέλεσμα την κατάρρευση διώροφου κτιρίου έξω από την Νάπολη, στην περιοχή Σαβιάνο.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός της κατάρρευσης είναι δύο διασωθέντες και δύο νεκροί, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού δύο ακόμη ανθρώπων.

Ζωντανοί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια ο πατέρας της οικογένειας που ζούσε στον πρώτο όροφο του κτηρίου και ενα από τα παδια του, δυο ετών.

Πριν από λίγο, οι πυροσβέστες εντόπισαν και ανέσυραν νεκρά τα δύο αδελφάκια του, έξι και τεσσάρων ετών, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την διάσωση της μητέρας τους και της ηλικιωμένης γυναίκας που ζούσε στον δεύτερο όροφο, όπου φέρεται να σημειώθηκε η διαρροή φυσικού αερίου που προκάλεσε την κατάρρευση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ