Καμένα Βούρλα: Προσαγωγή γυναίκας για τη δολοφονία 84χρονης

Το κίνητρο τής δολοφονίας ήταν οικονομικό, καθώς όλοι στην περιοχή πίστευαν ότι η 84χρονη είχε χρήματα, και η ύποπτη ήταν ο άνθρωπος που τη βοηθούσε.
Open Image Modal
,
Eurokinissi

Στην προσαγωγή μίας γυναίκας με καταγωγή από την Αλβανία έχουν προχωρήσει τα στελέχη της Ασφάλειας στα Καμένα Βούρλα, καθώς από την έρευνά τους έχει χαρακτηριστεί ως η βασική ύποπτη για τη δολοφονία μίας 84χρονης πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Το θύμα είχε εντοπιστεί με ένα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη μέσα στο σπίτι του το βράδυ του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, αλλά ο ιατροδικαστής είχε προσδιορίσει ότι ο θάνατός της επήλθε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί μέσα από μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό διαπίστωσαν ότι η προσαχθείσα αρκετές φορές την επίμαχη ημέρα επισκέφθηκε την ηλικιωμένη γυναίκα και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος, που μπήκε στο σπίτι πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Θεωρούν ότι το κίνητρο τής δολοφονίας ήταν οικονομικό, καθώς όλοι στην περιοχή πίστευαν ότι η 84χρονη είχε χρήματα, και η ύποπτη για τη δολοφονία ήταν ο άνθρωπος που τη βοηθούσε και πιθανά έψαχνε τον ”θησαυρό”.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατά την εξέτασή της έχει υποπέσει σε αντιφάσεις για τις ώρες παραμονής της στο σπίτι του θύματος, ενώ έχουν εξαφανιστεί τα ρούχα και τα παπούτσια, τα οποία φορούσε εκείνη την ημέρα, με την ίδια να υποστηρίζει ότι της τα έχουν κλέψει.

Τα παπούτσια για τους αστυνομικούς είναι σημαντικό στοιχείο, καθώς στη σκηνή του εγκλήματος είχε βρεθεί αποτύπωμα υποδήματος, το οποίο και θέλουν να συγκρίνουν.

Μέχρι αυτήν την ώρα η προσαχθείσα αρνείται την εμπλοκή της