Κλείνουμε εισιτήρια για τη συναυλία της Monica στο Ηρώδειο τον Οκτώβριο και στηρίζουμε τη Μέριμνα

Γίνεται στις 19 Οκτωβρίου κι έχει τίτλο «Κανένα παιδί χωρίς φροντίδα». Που μπορούμε βρούμε θέσεις.
Open Image Modal
Σταύρος Ξενίδης
Η Μόνικα φωτογραφίζεται στο Ηρώδειο στο πλαίσιο συναυλιών της εκεί τον Ιούλιο του 2020

Αποκλειστικά για την, μοναδική στην Ελλάδα, Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας της «Μέριμνας», η Monica τραγουδά στις 19 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο. 

Ο λόγος για το Κονσέρτο Αγάπης με τίτλο «Κανένα παιδί χωρίς φροντίδα» που συνδιοργανώνει η μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια ή θάνατο, Μέριμνα, αλλά και ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μέριμνας

Μπορούμε να αγοράσουμε τα εισιτήριά μας εδώ:

Open Image Modal
Μέριμνα
Η αφίσα της συναυλίας

Λίγα λόγια για την Μέριμνα

Η Μέριμνα μέσω της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι παρέχει φροντίδα που ανταποκρίνεται στις οργανικές, ψυχοκοινωνικές και πνευματικές ανάγκες παιδιών και εφήβων, που αντιμετωπίζουν σύνθετα και πολύπλοκα συμπτώματα/προβλήματα λόγω σοβαρών και απειλητικών για τη ζωή τους καταστάσεων υγείας, παρέχοντας παράλληλη στήριξη και σε όλα τα μέλη των οικογενειών τους.

Στην Ελλάδα, η Μέριμνα αποτελεί το μοναδικό φορέα που παρέχει από το 2010 παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα. Για να δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, πατήστε εδώ .