«Κλινικά σταθερή» η Μαρινέλλα - Η κατάστασή της είναι κρίσιμη

Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της μεγάλης τραγουδίστριας που νοσηλεύεται με εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία στη ΜΕΘ.
Open Image Modal
Μαρινέλλα (φωτογραφία αρχείου)
Eurokinissi

Κλινικά σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι θεράποντες ιατροί «η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Η 86χρονη τραγουδίστρια κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Όπως δείχνουν βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ενώ ερμηνεύει το «Εγώ κι εσύ» (Τα λόγια είναι περιττά) χάνει την ισορροπία της και πέφτει λιπόθυμη.

Οι μουσικοί της ορχήστρας έσπευσαν αμέσως στο πλευρό της, ενώ κλήθηκε ο διασώστης ιατρός που βρίσκεται στο Ηρώδειο. Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost, κατά τη μεταφορά της στα παρασκήνια, η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της και είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό δόθηκε οδηγία στους θεατές να αποχωρήσουν, καθώς η συναυλία - αφιέρωμα στην πορεία της μεγάλης τραγουδίστριας ματαιώθηκε.

Μετά από περίπου μία ώρα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της η κόρη της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.