Κολωνός: Απολογείται ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τη 16χρονη πρώην φίλη του γιου του

Φέρεται να της έλεγε ότι θα βλάψει την ίδια και την οικογένειά της
Open Image Modal
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Απολογείται σήμερα Τρίτη ο 44χρονος που κατηγορείται πως βίασε τουλάχιστον 10 φορές τη 16χρονη πρώην φίλη του γιου του: Φέρεται να την πήγαινε σε οικόπεδο στον Κολωνό και να την εξανάγκαζε σε ερωτικές συνευρέσεις μέσα στο αμάξι, με τη 16χρονη να μιλά εν τέλει σε φιλικό της πρόσωπο και μετά στον πατέρα της. Ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία, με αποτέλεσμα την παγίδευση του 44χρονου.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της παρά τη θέλησή της, με απειλές και εκβιασμούς, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και πριν από λίγες ημέρες. Ο 44χρονος την ήξερε μέσω του γιου του.

 

 

Όταν η 16χρονη χώρισε με τον γιο του 44χρονου, αυτός φέρεται να την απειλούσε πως αν δεν υπέκυπτε θα σκότωνε την οικογένειά της. «Του έλεγα συνέχεια ‘γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;’. Κι εκείνος μου απάντησε ‘καν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια. Θα σκοτώσω τον πατέρα σου και την αδελφή σου γιατί έχω μπράβους στη νύχτα’», είπε η 16χρονη.

«Με απειλούσε. Μου έλεγε ‘θα πάρω τον πατέρα σου. Ξέρω ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά του. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι η μάνα σου’» είπε. Σημειώνεται πως η 16χρονη είχε χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Ο ίδιος φέρεται να της είπε πως είχε και ο ίδιος καρκίνο, ενώ υποστηρίζει πως είχαν σχέση με τη συγκατάθεσή της, λέγοντας πως είχαν σχέση φανερή- μάλιστα χώρισε με τη σύζυγό του όταν μαθεύτηκε- και ότι ποτέ δεν την απείλησε για να προχωρήσουν σε ερωτική πράξη. Επίσης λέει πως γνώριζε και τον πατέρα της και υποψιάζεται πως η 16χρονη φοβήθηκε για την αντίδρασή του όταν θα μάθαινε για τη σχέση και το απέδωσε σε βιασμό.

 

 

Σημειώνεται πως το Mega έπαιξε βίντεο σύμφωνα με το οποίο γίνεται προσπάθεια να της αποσπάσουν το κινητό για να στείλει μήνυμα δήθεν για συνεύρεση προκειμένου να καλυφθεί ο 44χρονος.

 

 

Το βίντεο καταγράφηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου και φαίνεται το αυτοκίνητο του 44χρονου όπου φέρονται να λάμβαναν χώρα οι βιασμοί της 16χρονης. Σύμφωνα με το Mega, το όχημα οδηγεί ο γιος του δράστη και στη συνέχεια κατεβαίνουν ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η νυν σύντροφός του. Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της κοπέλας κι έπειτα στάλθηκε το επίμαχο μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ανήλικης.