Κολωνός: Την Τετάρτη οι απολογίες των τριών συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης

Ποιοι είναι και για τι κατηγορούνται.
|
Open Image Modal
Eurokinissi

Προθεσμία έλαβαν και οι τρεις νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη.

Σημειώνεται πως οι 3 συνελήφθησαν διαδοχικά από το βράδυ της Παρασκευής, ύστερα από έρευνες της αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης. Και οι 3 κατηγορούνται ότι βίασαν το κορίτσι έναντι χρηματικής αμοιβής αλλά αρνούνται την κατηγορία.Συνολικά, εκτός από τη μητέρα, η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε 5 συλλήψεις.

Οι τρεις νέοι συλληφθέντες είναι:

  • Ο 33χρονος, εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη, που το πρωί του Σαββάτου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
  • Ο 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά», ο οποίος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.
  • Ο 34χρονος, που έχει μεταφορική εταιρεία με τον πατέρα του, και θα ζητήσει και αυτός προθεσμία.

Παράλληλα, ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί στη 1 το μεσημέρι η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της κόρης της. Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση έχει συλληφθεί ο 53χρονος, που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’εξακολούθηση το παιδί, καθώς και ότι το ώθησε στην πορνεία, αλλά και ο 42χρονος, που κατηγορείται για το βιασμό της 12χρονης, έναντι χρηματικής.

Πηγή: Dikastiko.gr