Κολωνός: Το τέχνασμα τού 44χρονου να προσεγγίσει την ανήλικη για να τη βιάσει

Η μαθήτρια λυκείου είχε δεσμό για λίγο χρονικό διάστημα με τον 16χρονο γιο του κατηγορούμενου
Open Image Modal
Φωτογραφία αρχείου
Kinga Krzeminska via Getty Images

Τα αισθήματα τής ανήλικης για τον συνομήλικό της γιο του εκμεταλλεύτηκε ο 44χρονος, προκειμένου να πείσει τη 16χρονη να μπει στο αυτοκίνητό του και να τον ακολουθήσει, μέχρι το οικόπεδο τής οδού Ζηνοδώρου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η μαθήτρια λυκείου είχε δεσμό για λίγο χρονικό διάστημα με τον 16χρονο γιο του κατηγορούμενου, αλλά ο νεαρός ήταν εκείνος που της ζήτησε να διακόψουν. Τότε ο 44χρονος την κάλεσε και της ζήτησε να συναντηθούν, υποσχόμενος ότι εκείνος θα μεσολαβήσει, ώστε τα δύο παιδιά να είναι και πάλι μαζί.

Αντ′ αυτού όμως ο συλληφθείς φέρεται από τον Ιούνιο και μέχρι πριν από λίγες ημέρες να βίασε τουλάχιστον δέκα φορές τη 16χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα οικόπεδο στην οδό Ζηνοδώρου, στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί την απειλούσε πως εάν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του τότε θα έκανε κακό και σε εκείνη και στον πατέρα της, στον οποίο το κορίτσι τελικά εκμυστηρεύτηκε τα πάντα και έτσι έφθασαν οι αρχές στη σύλληψή του.

Την ημέρα τής σύλληψης, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 44χρονο να κινείται με το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του θύματος και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη επίτηδες δεν απαντούσε στα μηνύματα και τις κλήσεις του και έτσι αποφάσισε να πάει από το σπίτι της να τη βρει.

Το οικόπεδο

Ο χώρος που επέλεξε να οδηγήσει την ανήλικη φαίνεται πως δεν ήταν τυχαίος. Ένα οικόπεδο μεταξύ κτηρίων, όπου στεγάζονται εταιρείες και μετά τις πέντε το απόγευμα ελάχιστα είναι τα άτομα που κυκλοφορούν εκεί. Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο χρησιμοποιείται από διάφορα ζευγάρια, ενώ εκεί οδηγούν πελάτες τους και εκδιδόμενες.

Ο 44χρονος έχει προγραμματιστεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή την Τρίτη, οπότε αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι έρευνες στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, όπου μεταφέρθηκαν ρούχα της 16χρονης, αλλά και δείγμα γενετικού υλικού του κατηγορουμένου, προκειμένου να γίνει η απαιτούμενη αντιπαραβολή.