Κρανίδι: Ελεύθερος ο 13χρονος που πήγε να πετάξει συμμαθητή από το μπαλκόνι σχολείου

Για τον 13χρονο προτάθηκε παρόλα αυτά η επιτήρηση από επιμελητή ανηλίκου, η συμμετοχή του σε αθλητικό σωματείο και επίσκεψη σε ψυχολόγο.
Open Image Modal
Φωτογραφία Αρχείου
Eurokinissi

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 13χρονος μαθητής που μετέτρεψε σε αρένα το σχολείο του στο στο Κρανίδι, έπειτα από βίαιη επίθεση εις βάρος συμμαθητή του. 

Ο 13χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην αρμόδια ανακριτική αρχή, ύστερα από την τριήμερη προθεσμία που είχε λάβει και δεν του επιβλήθηκε κανένας περιορισμός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, προτάθηκε η επιτήρηση από επιμελητή ανηλίκου, η επίσκεψη σε ψυχολόγο και η συμμετοχή του σε κάποιο αθλητικό σωματείο.

Στον 13χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα σωματικής βλάβης για το περιστατικό της βίαιης επίθεσης εις βάρος συμμαθητή του, εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στον συμμαθητή του, τον έσυρε από τα μαλλιά, τον χτύπησε και αποπειράθηκε να τον πετάξει από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου.

Το επεισόδιο έληξε έπειτα από παρέμβαση ενός άλλου μαθητή, ο οποίος παρεμπόδισε τον 13χρονο από την επίθεση στον συμμαθητή του.

Πηγή: ΕΡΤ