Κρήτη: Γιατρός αποκάλυψε ότι το «τροχαίο» ήταν επεισόδιο ενδοοικογενειακης βίας (Βίντεο)

Η εξέταση του γιατρού αποκάλυψε ότι τα τραύματα της 27χρονης δεν ήταν λόγω πτώσης από το μηχανάκι.
Open Image Modal
.
SIMARIK VIA GETTY IMAGES

Ένας γιατρός στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη διαπίστωσε ότι το θύμα «τροχαίου» που κλήθηκε να περιθάλψει, ήταν τελικά θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Το περιστατικό καταγράφηκε χθες Σάββατο, στα Μάλια Χερσονήσου, όταν ένας άνδρας 21 ετών και μια γυναίκα 27 ετών, αμφότεροι κάτοικοι της περιοχής, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, υποστηρίζοντας ότι είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

 

 

Ωστόσο, ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα παρατήρησε ότι οι τραυματισμοί της δεν ήταν συμβατοί με το είδος των τραυμάτων που συνήθως προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα, αναφέρει το Neakriti.

Αφού απομόνωσε την κοπέλα και τη ρώτησε σχετικά διαπίστωσε πως επρόκειτο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και κάλεσε την αστυνομία.

Ακολούθησε προανάκριση και διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει τις σωματικές βλάβες στη γυναίκα, ασκώντας της βία, ανατρέποντας τελικά τη δήλωση για τροχαίο ατύχημα.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο νεαρός άνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.