Κτηνωδία στην Κρήτη: Βρέθηκε παγώνι το οποίο είχε δεχτεί 3 σφαίρες

Κοντά σ' έναν από τους πιο πολυσύχναστους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης.
Open Image Modal
facebook/ΑΝΙΜΑ

Ακόμα μια κτηνωδία έγινε γνωστή μέσω του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, ΑΝΙΜΑ, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι εντοπίστηκε παγώνι το οποίο πυροβόλησαν τρεις φορές στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα το πτηνό στάλθηκε στον Σύλλογο μέσω του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, επειδή κούτσαινε εδώ και λίγο καιρό. «Με έκπληξή μας, εμφανίζοντας την ακτινογραφία, είδαμε δυο βολίδες αεροβόλου κι ένα σκάγι μέσα στο σώμα του!», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Το ζώο αυτό έχει πυροβοληθεί τρεις φορές, την ίδια ώρα ή διαφορετικές δεν μπορούμε να ξέρουμε, ούτε αν ο δράστης είναι ένας ή δύο ή τρεις, μέσα ή δίπλα σ έναν από τους πιο πολυσύχναστους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Συλλόγου

«Ένα παγώνι από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού στάλθηκε μέσω του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, επειδή κούτσαινε εδώ και λίγο καιρό.
Με έκπληξή μας, εμφανίζοντας την ακτινογραφία, είδαμε δυο βολίδες αεροβόλου κι ένα σκάγι μέσα στο σώμα του!

Το ζώο αυτό έχει πυροβοληθεί τρείς φορές, την ίδια ώρα ή διαφορετικές δεν μπορούμε να ξέρουμε, ούτε αν ο δράστης είναι ένας ή δύο ή τρεις, μέσα ή δίπλα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα».