Μακάβρια απογείωση σε πτήση της Jet2 - Επιβάτης πέθανε στον αέρα

Οι πιλότοι ζήτησαν άμεση εκτροπή.
|
Open Image Modal
Φωτογραφία αρχείου.
via Associated Press

Εφιαλτική ήταν η πτήση που σημειώθηκε από το Μπουργκάς της Βουλγαρία προς το Λίβερπουλ της Βρετανίας, όταν ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην  Κολώνια της Γερμανίας.

Η πτήση LS3214 της Jet2 αναχώρησε από το Μπουργκάς για το Λίβερπουλ λίγο μετά τη 1 μ.μ. τοπική ώρα στις 16 Σεπτεμβρίου. Οι πιλότοι ζήτησαν άμεση εκτροπή και το Boeing 737-800 προσγειώθηκε στη Κολώνια, ύστερα από ταχεία κάθοδο, αναφέρει το Sky News.

Ο άνδρας φέρεται να υπέφερε από καρδιακή ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των επιβατών και του πληρώματος που επέβαιναν στο αεροσκάφος, βρήκε τραγικό θάνατο.

Το αεροπλάνο ήταν σταθμευμένο σε μια απομακρυσμένη περιοχή των αεροδρομίων της Κολωνίας, σύμφωνα με το AirLive, και μια ιατρική ομάδα έσπευσε στο σημείο.

 

Η επιστροφή της πτήσης στο Ηνωμένο Βασίλειο καθυστέρησε για αργότερα το ίδιο βράδυ.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση LS3214 από το Μπουργκάς προς το Λίβερπουλ «Τζον Λένον» εκτράπηκε προς την Κολωνία τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, λόγω ενός πελάτη που χρειαζόταν ιατρική βοήθεια».

«Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο πελάτης δυστυχώς απεβίωσε», σημείωσε.
Ενώ κλείνοντας ανέφερε: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του πελάτη σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή»