Κοντοσούβλι-γίγας μήκους 130μ (ίσως να σπάει και κάποιο ρεκόρ Γκίνες, αν υπάρχει) έψηναν το πρωί της Κυριακής στην Αμφίκλεια.
Γιορτάζοντας την τελευταία Απόκρια με 800 κιλά κρέατος, πριν την νηστεία της Σαρακοστής (για όσους την τηρούν) έστησαν την τεράστια σούβλα στο δρόμο και φυσικά αφιέρωσαν πάρα πολλές ώρες τόσο για την προετοιμασία όσο και για το ψήσιμο.
Η παρασκευή του κοντοσούβλι-γίγας έχει γίνει παράδοση στην περιοχή και μέρος του μεγάλου γλεντιού που ακολουθεί κάθε χρόνο.