Μελβούρνη: Παθιασμένο ζευγάρι κατάφερε να πλημμυρίσει δύο σιδηροδρομικούς σταθμούς

Το ζευγάρι κατηγορείται για πρόκληση ζημιάς σε έναν σωλήνα νερού και έναν πυροσβεστήρα.
Open Image Modal
kelvinjay via Getty Images

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι επιστρέφοντας στο σπίτι από τη συναυλία της Olivia Rodrigo  επέλεξε να εκτονώσει το πάθος του στα σκαλοπάτια του κλιμακοστασίου ενός σιδηροδρομικού σταθμού στη Μελβούρνη, προκαλώντας πλημμύρα που έκλεισε τους σταθμούς Melbourne Central και Flagstaff.

Το ζευγάρι κατηγορείται για πρόκληση ζημιάς σε έναν σωλήνα νερού και έναν πυροσβεστήρα την περασμένη Πέμπτη (10/10), που οδήγησε την εκκένωση των σταθμών και προκάλεσε σημαντικές καθυστερήσεις για τους ανθρώπους που επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά τη συναυλία της Rodrigo.

 

 

Αρχικά το περιστατικό θεωρήθηκε ότι ήταν πράξη βανδαλισμού. Σε δηλώσεις του  ο υπουργός υποδομών μεταφορών της πολιτείας της Βικτώριας, Danny Pearson, ανέφερε πως το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) από την Metro Trains έδειξε το αντίθετο: «Το κλιμακοστάσιο [του σταθμού] ίσως να μην είναι το κατάλληλο μέρος για να βρεθείτε [με τον σύντροφό σας]», είπε.

Επιπλέον, την Τρίτη (15/10), η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες ενός άνδρα και μιας γυναίκας έτσι ώστε, όσοι μπορούν, να βοηθήσουν στην έρευνα για το περιστατικό της «εγκληματικής ζημιάς» που προκάλεσε χαμό στο σιδηροδρομικό δίκτυο της πόλης.