«Μία σφαίρα σε σας» - Διαδικτυακή επίθεση στον Μάριο Σαλμά (Εικόνα)

Δικογραφία σε βάρος 27χρονου από την Αλβανία.
Open Image Modal
Ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς.
Eurokinissi

Δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου από την Αλβανία με την κατηγορία της Διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια σχημάτισαν τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία του ανεξάρτητου βουλευτή, Μάριου Σαλμά.

Ο 27χρονος φέρεται μέσα από τη σελίδα google maps να ανήρτησε στο σημείο, όπου υπάρχει το επιχειρηματικό προφίλ του ιατρείου του κυρίου Σαλμά τη φράση: «μια σφαίρα σε εσάς και σε όποιον πολιτικό αναπνέει πάνω στο κεφάλι μας».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε την καταγγελία στις αρχές και τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 27χρονο. Προέκυψε η εμπλοκή του στη διαχείριση του επίμαχου λογαριασμού, μέσω ηλεκτρονικών ιχνών που αντιστοιχούσαν σε συνδέσεις διαδικτύου της κατοικίας και της εργασίας του.

Open Image Modal
.
HuffPost Greece

Το πρωί της Τρίτης, 21 Οκτωβρίου, κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε έρευνα στην οικία του 27χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε και προανακριτικά η εμπλοκή του, ενώ παράλληλα ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευές κινητού τηλεφώνου.