Μπίλι Άιλις: Δεν κάνω τρίωρη συναυλία, είναι κυριολεκτικά ψυχωτικό

Τη ρώτησαν εάν θα έκανε ποτέ τρίωρο σόου, όπως η Taylor Swift στο Eras Tour και η Beyoncé στο Renaissance World Tour.
Open Image Modal
(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
via Associated Press

Οι θαυμαστές της Μπίλι Άιλις δεν πρέπει να περιμένουν τρίωρες συναυλίες στο εγγύς μέλλον. Με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου στούντιο άλμπουμ της «Hit Me Hard and Soft», η βραβευμένη με Grammy και Όσκαρ τραγουδοποιός απάντησε live μέσω της εφαρμογής Stationhead σε ερωτήσεις των φαν.

Όταν τέθηκε η ερώτηση εάν θα έκανε ένα τρίωρο σόου, όπως η Taylor Swift στο Eras Tour και η Beyoncé στο Renaissance World Tour, η Άιλις απάντησε: «Δεν κάνω τρίωρο σόου, είναι κυριολεκτικά ψυχωτικό».

«Κανείς δεν το θέλει αυτό», ακούγεται να λέει σε ηχογραφημένο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο X, πρώην Twitter. «Εσείς δεν το θέλετε, εγώ δεν το θέλω. Δεν το θέλω καν ως φαν. Ακόμη και τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες στον κόσμο, δεν θέλω να τους ακούω επί τρεις ώρες».

Παρά το γεγονός ότι η Μπίλι Άιλις δεν απηύθυνε τα σχόλιά της σε συγκεκριμένο καλλιτέχνη, ορισμένοι Swifties αναρωτήθηκαν εάν υπονοούσε την Taylor Swift, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της Eras που διαρκεί περισσότερο από τρεις ώρες. Ωστόσο, η Άιλις έχει επαινέσει στο παρελθόν τη Swift και την Beyoncé για την ικανότητά τους να κάνουν μεγάλης διάρκειας σόου.

«Βρίσκω δύσκολο να παίζω σε στάδια το ‘What Was I Made For?’», δήλωνε στους Los Angeles Times τον Οκτώβριο του 2023. «Η Beyoncé και η Taylor [Swift] είναι άπιαστες σούπερ σταρ. Το γεγονός ότι μπορούν να κάνουν ένα σόου τόσο μεγάλης διάρκειας, γεμάτο με τόσες πολλές απίστευτες στιγμές, είναι πραγματικά εκπληκτικό».

Πάντως, η Beyoncé και η Swift δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις. Το ίδιο συμβαίνει με τις εμφανίσεις των Μπρους Σπρίνγκστιν και Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Η Άιλις ρωτήθηκε επίσης εάν σχεδιάζει να συμπεριλάβει τα τραγούδια του «Hit Me Hard και Soft» στο set list της παγκόσμιας περιοδεία της, που αρχίζει τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2025. Όπως είπε, «δεν μπορεί να το κάνει αυτό», επειδή το σόου θα διαρκούσε «ένα εκατομμύριο χρόνια» λόγω των δημοφιλών κομματιών από προηγούμενα άλμπουμ της που σχεδιάζει να ερμηνεύσει.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, το «Hit Me Hard και το Soft» βρίσκεται στο Νούμερο 2 του Billboard Top 200 αυτή την εβδομάδα, ακριβώς πίσω από το «Tortured Poets Department» της Taylor Swift.

Είναι το πρώτο στούντιο άλμπουμ της Άιλις που δεν έκανε το ντεμπούτο του στο Νούμερο 1, λόγω των αριθμών ρεκόρ από την τελευταία κυκλοφορία της Swift. (οι προηγούμενοι δίσκοι της Άιλις - When We All Fall Sleep του 2017, Where Do We Go? και 2021 Happier Than ever - έκαναν το ντεμπούτο τους στην κορυφή των chart).

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter, Rolling Stone